erkamo Napisano 6 Listopada 2007 Share Napisano 6 Listopada 2007 Uwazam, ze dla poczatkujacych i "powracajacych" calkiem fajna sprawa. http://www.youtube.com/results?search_query=plastikowy+hit&search=Search Byc moze ten link zostal juz podany. Jesli tak to prosze Admina o kasacje watku, jesli nie to szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melex Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Fajny program.Sam z niego wiele się nauczyłem Szkoda że tylko 12 odcinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Nie było więcej niż 12 odcinków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 OK, a teraz małe pytanie, można to jakoś pobrać na dysk? tak żebym mógł to mieć na zapas, że tak powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 Hej.. Wiesz co, chyba na dysk to z Youtube nie pobieżesz, musiałbyś poszukać na innych stronach na których można sciągnąć.. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 google ? http://www.pcworld.pl/news/98529.html Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 Nie było więcej niż 12 odcinków? A tu jest kilka słów od autora. http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=33757&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 google ? http://www.pcworld.pl/news/98529.html Pozdr. Pawel Odsyłam do mojej sygnatury i przypomnę, że zadane pytanie na Google nie zawsze musi wyszukać to samo, np. wpisując na moim kompie dane słowo i na mojej dziewczyny - wyskakują całkiem inne strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Odsyłam do mojej sygnatury i przypomnę, że zadane pytanie na Google nie zawsze musi wyszukać to samo, np. wpisując na moim kompie dane słowo i na mojej dziewczyny - wyskakują całkiem inne strony... - w takim wypadku polecam ten link Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rasheed Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Jeśli kotoś chciałby pobrać z Youtube to polecam http://keepvid.com/ Zapisuje na dysku w formacie flv. Potem można przekonwertować na dowolny format za pomocą http://media-convert.com/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Odsyłam do mojej sygnatury i przypomnę, że zadane pytanie na Google nie zawsze musi wyszukać to samo, np. wpisując na moim kompie dane słowo i na mojej dziewczyny - wyskakują całkiem inne strony... - w takim wypadku polecam ten link Pozdr. Pawel No właśnie to też stosowałem do momentu kiedy przeczytałem, że personalizacja wyszukiwań opiera się w pewnym sensie na IP. I tak mogło by być bo kombinowałem tez sam na kilkanaście sposobów typu rożne kompy pod to samo gniazdo i za każdym razem te same wyniki nie jest to też sprawa cookie, więc takie dopisywanie końcówek do adresów raczej nic nie daje. I na pewno jest to sprawa IP, bo dlaczego za każdym razem jak wyskakują mi reklamy z serwisami randkowymi to zawsze wyskakuje info, że są panienki z mojego miasta i tu pojawia się nazwa mojego miasta? Z resztą mam już te odcinki na kompie i piszę list z zapytaniem do TVP3 co i jak sie ma z tym programem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 No właśnie to też stosowałem do momentu kiedy przeczytałem, że personalizacja wyszukiwań opiera się w pewnym sensie na IP. - poszukaj sobie - mechanizmy sa opisane. Rowniez na tym serwisie do ktorego wstawilem Ci link... I na pewno jest to sprawa IP, bo dlaczego za każdym razem jak wyskakują mi reklamy z serwisami randkowymi to zawsze wyskakuje info, że są panienki z mojego miasta i tu pojawia się nazwa mojego miasta? - "panienki" tak jak caly "content" strony google jest tez zalezny od IP. Dzieki temu domyslnie otwiera Ci sie polska wersja Googla...itd. Ty natomiast pisales wczesniej o roznych wynikach otrzymywanych z wyszukiwarki. W Chinach obcinaja wyniki zapytan - to pewne. Ciekawe czy na sortowanie wynikow "numerek" ma wply ? Pewnie tak... To juz OT wiec Z resztą mam już te odcinki na kompie i piszę list z zapytaniem do TVP3 co i jak sie ma z tym programem. - no to fajnie ze wszystko sie dobrze zakonczylo Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Tylko szkoda, że jest 12 odcinków. Pamiętam, że kiedyś jeszcze leciał taki program na TVP, może ktoś to pamięta? Czy to może był Plastikowy Hit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Jakie 12 ??? Na lokalnej antenie ukazało się blisko 50 odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Jakie 12 ???Na lokalnej antenie ukazało się blisko 50 odcinków. Na UTubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorek Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Według mnie świetny program. Z chęcią obejrzałem 12 odcinków. Oczywiście nie na raz, bo byłoby to męczące dla oczu. I czy są gdzieś na necie kolejne odcinki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Jak otworzyć plik ściągnięty przez KeepVid? Mam flv player, ale ten nie odtwarza, a w MediaCoder nie można zmienić formatu. Czy ja źle ściągałem, czy plik jest zapakowany? WinRaR tego nie chce rozpakować, czy może inny? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Ogólnie 50 nakręcono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Jak otworzyć plik ściągnięty przez KeepVid? Mam flv player, ale ten nie odtwarza, a w MediaCoder nie można zmienić formatu. Czy ja źle ściągałem, czy plik jest zapakowany? WinRaR tego nie chce rozpakować, czy może inny? KeepVid ściąga pliki bez żadnego rozszerzenia (a i bez oryginalnej nazwy przy okazji). Dlatego po ściągnięciu pliku musisz nadać mu jakąś nazwę i rozszerzenie .flv i wszystko będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Można też ściągnąć przy pomocy Xilisoft youtube video converter albo youtube downloader.Pierwszy jest płatny drugi nie(tyle że oferuje gorszą jakość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati13u Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Witajcie Przepraszam za odgrzebywanie tematu. Z resztą mam już te odcinki na kompie i piszę list z zapytaniem do TVP3 co i jak sie ma z tym programem. Otrzymałeś jakąś odpowiedz od TVP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 WitajciePrzepraszam za odgrzebywanie tematu. Z resztą mam już te odcinki na kompie i piszę list z zapytaniem do TVP3 co i jak sie ma z tym programem. Otrzymałeś jakąś odpowiedz od TVP? Niestety, nie. Mimo wysłania kilku maili odpowiedzi nie otrzymałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 11 Maja 2013 Share Napisano 11 Maja 2013 Kurcze ja chyba też zaatakuję telewizję mailem. Może po kilku nawołaniach zareagują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 http://www.tvp.pl/o-tvp/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi