makinen Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) Chciałem go mieć i mam . Pomimo kontrowersji, jakie budzi klocek z tyłu uznałem, że...chce go mieć. Okazyjna cena zakupu spowodowała, że się skusiłem. Czy żałuje? Efektu finalnego nie, choć niektóre elementy mnie rozczarowały. Trzeba kilka rzeczy przerobic (urżnąć), żeby całośc trzymała się kupy. Wprowadziłem kilka zmian- brak BFT, zamiana kół (Super Swamper średniej jakości, poza tym mam ju z dumvee na kołach SS), nie zamontowałem tylnego km. Ogólnie mi się podoba, jak zwykle traci na zdjęciach . W rzeczywistości wygląda naprawdę kozacko i jestem zadowolony. Oryginalne dumvee, które były inspracją Załoganci Edytowane 7 Lutego 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Całość ładnie się prezentuje. Tylko trochę razi to biało-czarne kamo na plecaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Podoba mi się . Fakt ten plecak jest troszkę za czysty i brak szkła na lunecie snajperki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 Ładnie bardzo ale plecak tak jak wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 No piknie panie piknie . Auto jak to u Ciebie super ( merytoryczne bez zarzutu, porównałem ze zdjęciami które zamieściłeś ) , ludki super ten w czerwonej bandamce ma spodnie DCU Bo jeżeli tak to musisz nad kamo popracować (inny rozkład plam i mniejsze ,za ciemne, dawałem Ci przepis ), tobół w czekoladowe ciastko WZORCOWY .Ogólnie .Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Wygląda to super, szczególnie te wszystkie dodatki Mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Plecak chyba jest w pokrowcu w nieużywanym już kamuflażu 6-color, a tam były i czarne i białe kropki. rzuciły mi się w oczy czerwone lampy z przodu - tak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 Plecak chyba jest w pokrowcu w nieużywanym już kamuflażu 6-color, a tam były i czarne i białe kropki. rzuciły mi się w oczy czerwone lampy z przodu - tak było? A możesz doprecyzować? Na pokrowcu są czarne i białe kropki. Brakuje jedynie szóstego koloru. Kierunkowskazy przednie są pomarańczowe. Oglądałem te zdjęcia na aparacie, laptopie, kompie stacjonarnym, iPadzie i telefonie. Wszędzie się różnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Nie wiem, co tu doprecyzowywać, mi wygląda to na 6color. Jeśli nie, to co to za kamo w takim razie? Zresztą mniejsza o to, bo model fajnie wykonany, figurki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 Lipstein- zgłupiałem Czego dotyczył Twoj wpis? Coś mam poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Czepia się. Jak już pisałem ten tobół w czekoladowe ciastko jest OK. Sam bym lepiej nie pomalował ( no jak na mój gust plamki ciut za duże ) Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Własnie chodzi o to, że kamo tego pokrowca jest OK i niczego się w związku z tym nie czepiam. Bo nie ma do czego. Raczej tłumaczyłem Ciebie przed Bazylem z tego malowania. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Lutego 2015 Autor Share Napisano 10 Lutego 2015 Aaaaaa! Bazylowi jednak chyba chodziło o to, że pokrowiec mógłby być trochę przykurzony, co zniwelowałoby efekt bijącej po oczach bieli kropek. W zasadzie to nawet nie powinien być czysty biały, tylko czymś lekko złamany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Proponowałbym "Africa dust effect" od AK lub inny podobnie działający specyfik (tylko delikatnie).Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Aaaaaa! Bazylowi jednak chyba chodziło o to, że pokrowiec mógłby być trochę przykurzony, co zniwelowałoby efekt bijącej po oczach bieli kropek. W zasadzie to nawet nie powinien być czysty biały, tylko czymś lekko złamany Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi