tombie01 Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Taki skromny samolocik sklejony dość szybko jak na mój warsztat - w tym temacie głównie chciałem potrenować zdjęcia nowym sprzetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 No to ja pierwszy - proszę mi tu zaraz powiedzieć Panie dziejaszku jakimi farbami Yaczek jest pomalowany, chodzi mi o o odpowiedniki AMT. Mam farbki Agamy, ale wydają mi się za ciemne. Poza tym bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 No to ja pierwszy - proszę mi tu zaraz powiedzieć Panie dziejaszku jakimi farbami Yaczek jest pomalowany,.... pomalowałem zgodnie z instrukcją kamuflaż: AMT-11: Gunze C317 i AMT=12: Gunze C331 spód AMT-7: Gunze C323 uważam że jest zbyt błękitny myślę że można go odrobinę rozjaśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 No i udany model. Spód modelu mi się podoba z tymi zabrudzeniami wszelakimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruno Wątpliwy Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Następnym razem wrzuć jeszcze większe zdjęcia, tak żeby otwierały się z pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Następnym razem wrzuć jeszcze większe zdjęcia, tak żeby otwierały się z pół godziny. sorki tak pisałem to moja pierwsza galeria wykonana prawdziwym aparatem a nie telefonem, będę musiał jakoś zmniejszać zdjęcia ponieważ w aparacie ustawiłem najmniejszy rozmiar - generalnie jestem otwarty na porady odnośnie fotografowania również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruno Wątpliwy Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Akurat w aparacie ustaw sobie najwyższą jakość i wielkość zdjęć, natomiast przed wrzuceniem na Fotosik zmniejsz je do szerokości 1024, to chyba optymalny rozmiar. Jeśli mogę doradzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Akurat w aparacie ustaw sobie najwyższą jakość i wielkość zdjęć, natomiast przed wrzuceniem na Fotosik zmniejsz je do szerokości 1024, to chyba optymalny rozmiar. Jeśli mogę doradzić . a widzisz na to bym pewnie długo nie wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Metaliczne obdrapania na pokryciu ze sklejki wyglądają naprawdę oryginalnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Yak-3 Yaczek A co byście powiedzieli na polską pisownię, czyli: Jak-3 i Jaczek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 Przyznaje sie bez bicia lepiej by było przez 'J' jednak odruchowo- podświadomie napisałem tak jak na pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 A mi się bardzo podoba - szczególnie spod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszek Napisano 16 Grudnia 2019 Share Napisano 16 Grudnia 2019 Witam Podoba mi się pana wykonanie mam kilka modeli w skali 1/48 do wykonania na zamowienie oczywiscie odpłatnie Może pan by sie podjął lub kogoś polecił. Prosze o pilny kontakt 664 700 310. Jestem z Radomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2019 Witam - niestety nie dysponuję czasem na przyjęcie takiego zlecenia ale w Radomiu jest bardzo dobry modelarz Robert Skałbania do znalezienia na facebooku może on by się podął a logistycznie byłoby łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi