HK1885 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Spitfajer skończony... Malowany mixem Gunze / Tamiya / Pactra, poolejowany AK i ammo-migami, trochę obić z ołówka, kopcie namalowane aerografem mocno rozcieńczoną farbą. Kalki 3D Kits, napisy Techmodu. Spitfire Mk I , 54 sqn Hornchurch , P/O Colin Gray, zima 1940 I na koniec zdjęcie z beczką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Cudeńko, dla mnie bomba . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Piękny Spit Podoba mi się taki styl malowania, bez zbędnych bajerów i to lekko satynowe wykończenie. Może i ja w końcu spróbuję przygody z akrylami na większą skalę . Podkład dawałeś Gunze czy jakiś inny specyfik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Nie zaskoczyłeś mnie, tego się spodziewałem. Jest świetny i bardzo mi się podoba. Szkoda że nie 1/144 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HK1885 Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 Cudeńko, dla mnie bomba Dzięki. Podoba mi się taki styl malowania, bez zbędnych bajerów i to lekko satynowe wykończenie. Mimo, że specjalnie poszedłem w tę stronę to mam pewien niedosyt... Tym niemniej dziękuję. Podkład dawałeś Gunze czy jakiś inny specyfik? Po sklejeniu dawno temu dałem Humbrol H64, ale przed samym malowaniem opacykowałem Tamiją XF-19 - Skay Grey. Dobrze nadaje się na podkład Jest świetny i bardzo mi się podoba. Dzięki Marku, cieszę się, że się podoba. Szkoda że nie 1/144 Może następną razą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Ja też jestem na TAK......Bardzo przyjemny model w odbiorze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Ładny, taki subtelny. Może na spodzie troche bym go bardziej urealnił lekkimi wyciekami ale tak też jest fajnie. Generalnie sie podoba - gratuluję czystej roboty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HK1885 Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 Dzięki panowie za dobre słowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ja Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 ...a gdzie sznurek na pranie...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HK1885 Posted February 21, 2015 Author Share Posted February 21, 2015 ...a gdzie sznurek na pranie...? ...nie ma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombie01 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 ...a gdzie sznurek na pranie...? ...nie ma... też z reguły go nie rozwieszam bardzo ładny - nic więcej nie trzeba dodawać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HK1885 Posted February 21, 2015 Author Share Posted February 21, 2015 też z reguły go nie rozwieszam Akurat w tym konkretnym samolocie sznurka nie było. A nawet chciałem rozwiesić... bardzo ładny - nic więcej nie trzeba dodawać Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts