HK1885 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Spitfajer skończony... Malowany mixem Gunze / Tamiya / Pactra, poolejowany AK i ammo-migami, trochę obić z ołówka, kopcie namalowane aerografem mocno rozcieńczoną farbą. Kalki 3D Kits, napisy Techmodu. Spitfire Mk I , 54 sqn Hornchurch , P/O Colin Gray, zima 1940 I na koniec zdjęcie z beczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Cudeńko, dla mnie bomba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Piękny Spit Podoba mi się taki styl malowania, bez zbędnych bajerów i to lekko satynowe wykończenie. Może i ja w końcu spróbuję przygody z akrylami na większą skalę . Podkład dawałeś Gunze czy jakiś inny specyfik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Nie zaskoczyłeś mnie, tego się spodziewałem. Jest świetny i bardzo mi się podoba. Szkoda że nie 1/144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 Cudeńko, dla mnie bomba Dzięki. Podoba mi się taki styl malowania, bez zbędnych bajerów i to lekko satynowe wykończenie. Mimo, że specjalnie poszedłem w tę stronę to mam pewien niedosyt... Tym niemniej dziękuję. Podkład dawałeś Gunze czy jakiś inny specyfik? Po sklejeniu dawno temu dałem Humbrol H64, ale przed samym malowaniem opacykowałem Tamiją XF-19 - Skay Grey. Dobrze nadaje się na podkład Jest świetny i bardzo mi się podoba. Dzięki Marku, cieszę się, że się podoba. Szkoda że nie 1/144 Może następną razą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Ja też jestem na TAK......Bardzo przyjemny model w odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Ładny, taki subtelny. Może na spodzie troche bym go bardziej urealnił lekkimi wyciekami ale tak też jest fajnie. Generalnie sie podoba - gratuluję czystej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 16 Lutego 2015 Autor Share Napisano 16 Lutego 2015 Dzięki panowie za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 ...a gdzie sznurek na pranie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 21 Lutego 2015 Autor Share Napisano 21 Lutego 2015 ...a gdzie sznurek na pranie...? ...nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 ...a gdzie sznurek na pranie...? ...nie ma... też z reguły go nie rozwieszam bardzo ładny - nic więcej nie trzeba dodawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 21 Lutego 2015 Autor Share Napisano 21 Lutego 2015 też z reguły go nie rozwieszam Akurat w tym konkretnym samolocie sznurka nie było. A nawet chciałem rozwiesić... bardzo ładny - nic więcej nie trzeba dodawać Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi