Paster03 Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Witam! Dzisiaj chciałem zaprezentować swoje ostatnie popiersie, nad którym powoli pracowałem przez ostatnie 2 miesiące. Podczas malowania największym wyzwaniem były elementy metalowe, ponieważ pierwszy raz malowałem je na tak dużą skalę. Pracowałem także nad mieszankami kolorów używanymi do skóry. Wykorzystywałem głównie farby Scale75 i pojedyncze kolory Citadel. Jak zawsze czekam na wasze opinie i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 ...czekam na wasze opinie i komentarze.... O ja p***** i wszystko na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Bardzo ładnie pomalowany , cokolik lepszy by się przydał bo ten kijaszek psuje trochę odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Podziwiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Co prawda popiersia to nie moja bajka, ale Ty odwaliłeś mega robotę. Bardzo mi się podoba. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paster03 Napisano 17 Lutego 2015 Autor Share Napisano 17 Lutego 2015 Dzięki za komentarze! Cieszę się, że się podoba cokolik lepszy by się przydał bo ten kijaszek psuje trochę odbiór. To jest akurat czarny kijaszek do zdjęć ;p Normalnie siedzi na drewnianym cokoliku i mosiężnej rurce, ale tutaj chciałem żeby kijaszek wtopił się w tło i nie odwracał uwagi od samej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Wspaniały ! Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Klasa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Daje radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi