Boros Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Witam Jest jakiś zestaw do waloryzacji tak kabiny jak i zew elementów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Jakiś czas temu żywice do UB wydała Karaya. Poszukaj na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 http://www.karaya.pl/pl/-/0/mig-29ub-cockpit-set-karu4804.html?ref=%2Fpl%2Fsearch.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz BIS Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Ładne zdjęcie na pudełku, a w środku pudełka... Szkoda pieniędzy. Nie polecam tego zestawu nawet za darmo. Wiem co piszę, bo leży to pudełko z zawartością w mojej szafce. Przede wszystkim fatalna żywica i bardzo niedokładny odlew. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 O to dobrze wiedzie, bo się nad nim zastanawiałem. W takim razie zostaje jedynie MiG-29UB Eduarda, tam był żywiczny kokpit. Ale to jedynie z drugiej ręki i tani nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Ładne zdjęcie na pudełku, a w środku pudełka... Szkoda pieniędzy. Nie polecam tego zestawu nawet za darmo. Wiem co piszę, bo leży to pudełko z zawartością w mojej szafce. Przede wszystkim fatalna żywica i bardzo niedokładny odlew.Pzdr. Potwierdzam. Nie warto. Najlepiej się czaić na UBka od Eduarda/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 1 Marca 2015 Autor Share Napisano 1 Marca 2015 Mam już zestaw MiG-29 częściowo rozgrzebany. Szkoda mi kasy na kupowanie drogiego zestawu MiG-29 z Eduarda tylko dla kabiny. Może kupić zestaw Aires dla MiG-29A i pozabierać co ważniejsze elementy? Co myślicie o takim przeszczepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Myślałem też o tym. Jeśli nie wdawać się w szczegóły, to panele boczne i tylną scianę jako tako można dopasować. Zegary też. Ale bez mocnego rzeźbienia i scratcha się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 2 Marca 2015 Autor Share Napisano 2 Marca 2015 Coś będę musiał zrobić, czekam na zdjęcia od kolegi Mateusza. Zobaczę co da się zrobić z tym zestawem od karaya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 może to? http://allegro.pl/kokpit-do-mig-29-academy-1-48-i5114958475.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 To jest kokpit Eduarda do jednoosobowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 3 Marca 2015 Autor Share Napisano 3 Marca 2015 Czy przednia i tylna kabina Mig-29 UB bardzo się różnią? Ma ktoś zdjęcia? Najlepiej z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz BIS Napisano 10 Marca 2015 Share Napisano 10 Marca 2015 Coś będę musiał zrobić, czekam na zdjęcia od kolegi Mateusza. Zobaczę co da się zrobić z tym zestawem od karaya. Przepraszam za zwłokę, ale trochę miałem obowiązków służbowych. Poniżej parę zdjęć. Pzdr. Reszta informacji na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Kokpit Karaya nie jest taki zły , sam się skusiłem i pierwsze wrażenia nie były ciekawe. Ciemno zielona żywica , brak widocznych szczegółów ... ale umyte , odtłuszczone i pryśnięte szarym podkładem wyglądają o wiele ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi