Fixer Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Nie ma to jak grupa modelarskich ćpunów doradza chłopakowi jak nie popaść w nałóg. oj tam oj tam Już się wszytko ładnie zmieściło - można gromadzić dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Nie ma to jak grupa modelarskich ćpunów doradza chłopakowi jak nie popaść w nałóg. Nie to, żebym ja takim ćpunem nie był... takim ćpunem to można chyba być .. pokaż swój składzik Solo Nie ma to jak grupa modelarskich ćpunów doradza chłopakowi jak nie popaść w nałóg. oj tam oj tam Już się wszytko ładnie zmieściło - można gromadzić dalej... porządeczek pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Mój to jest stosunkowo bardzo niewielki, ledwie niecałe 50 modeli, w porównaniu z innymi. Są tu osoby których składziki dobijają w okolicę 1000 sztuk podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Myślałem, że składzik 10-20 modeli to już sporo ale 50 modeli w pudłach? No nie mówię już o 1000. Ja mam Tomcata na składzie, do tego w tym tygodniu mają przyjść A-6 oraz mustang a obecnie robię Skyraidera, trochę rozdziobany leży mig 21 i jakas armata ppanc. To dla mnie już spory składzik i jak nie narzucę tempa to będę to robił 3 lata :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 To mój skromny składzik liczy 4 modele (dodatkowo ferarri oraz porshe kupione kiedyś przez żonę), lecz pewnie będzie się powiększał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi