rucek Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Musisz znalesc w swojej okolicy zakład który wykonuje puchary i medale. Tam zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Lipca 2015 Autor Share Napisano 1 Lipca 2015 Nieco jezcze fotek z tego co jest zrobione, ostatnie szlify przed galerią. Może cos jeszcze do poprawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 Tak czapka nie równo. Przydałoby się o kilka setnych milimetra na lewo. Żartuje:) wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Absolutnie nie obrazajac nikogo, w oparciu o takie myslenie powstaja takie gnioty jak "Furia". Brawo, to stwierdzenie bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Ten kamuflaż wygląda świetnie, niby zwykły, prosty bez udziwnień a jednak robi wrażenie.Przejścia kolorów idealnie się komponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 5 Lipca 2015 Autor Share Napisano 5 Lipca 2015 Witajcie, Poobijałem jeszcze delikatnie model, dodałem liście na pancerzu i zróżnicowałem bardziej brudzenie boków wanny. Brakuje jedynie plakietki, która ma dojść na podstawkę na dniach. Chylę się ku galerii już, bo przyznam, że kończy mi się do niego wena już... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Z mojej strony powiem - już nic nie kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 6 Lipca 2015 Autor Share Napisano 6 Lipca 2015 Zapraszam do oceny w galerii końcowej. viewtopic.php?f=68&t=49717 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Jest gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi