Lipstein Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 I po bólu, kolejny model po fejsliftingu: Poszperałem w resztkach blaszek i dokleiłem co nieco od siebie, ale nie chciałem za bardzo pochylać się nad tym modelem, poluję na Beepa. Uwagi mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Bardzo udany FL jak zawsze cieszy oko ładny wóz aliancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Bardzo sympatyczny model, ubolewam na brak takowego w mojej skali. Będziesz go jeszcze błocił? bo taki sterylny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Bardzo sympatyczny model, ubolewam na brak takowego w mojej skali.... Nie kłam Arturze. Z tego co pamiętam TP ma go w swojej ofercie No chyba, że nie lubisz dłubać w ich mydle A swoją drogą kolejny dobry model odzyskany z mroków przeszłości. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 Całkiem nieźle to wyszło Całkiem, całkiem. Podobają się narzędzia, brezentowy dach, no i te wszystkie drobiazgi, które dodałeś lub dorabiałeś. Tylko przyznam rację z tą sterylnością. Uważam, że nie wszystkie pojazdy muszą być brudne, ale akurat taki koń roboczy powinien choć trochę się ufajdać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Marca 2015 Autor Share Napisano 23 Marca 2015 Robiłem go jako wóz sztabowy i założyłem, że ordynans/kierowca dbał i o generała, i o jego pojazd, stąd sterylność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Marca 2015 Autor Share Napisano 30 Marca 2015 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Podoba się Ciężarówki, jeepy i inne kołowe to, jak dla mnie, ciężki temat. Pracy dużo, a malowanie, w moim odczuciu, bardziej skomplikowane niż przy czołgach. Lubię technikę CM i utytłane pojazdy, ale w Twoim wykonaniu ten Dodge mi się podoba. Fajnie zmalowany bez pyłu i takich tam, a jednak przyciąga uwagę. Co bym zmienił to ta plandeka z tyłu trochę do mnie nie gada tak jakbym chciał, zwłaszcza, że tę matę identyfikacyjną ostatnio świetną zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Myślałem o wydłubaniu tej plandeki z jakiejś masy albo folii aluminiowej, ale efekty były mierne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi