Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

I po bólu, kolejny model po fejsliftingu:

IMG_4609.JPG

IMG_4610.JPG

IMG_4611.JPG

IMG_4612.JPG

IMG_4613.JPG

IMG_4615.JPG

IMG_4615.JPG

Poszperałem w resztkach blaszek i dokleiłem co nieco od siebie, ale nie chciałem za bardzo pochylać się nad tym modelem, poluję na Beepa. Uwagi mile widziane!

Napisano

Bardzo sympatyczny model, ubolewam na brak takowego w mojej skali. Będziesz go jeszcze błocił? bo taki sterylny

Napisano
Bardzo sympatyczny model, ubolewam na brak takowego w mojej skali....

Nie kłam Arturze. Z tego co pamiętam TP ma go w swojej ofercie No chyba, że nie lubisz dłubać w ich mydle

A swoją drogą kolejny dobry model odzyskany z mroków przeszłości. Gratuluję

Napisano

Całkiem nieźle to wyszło Całkiem, całkiem. Podobają się narzędzia, brezentowy dach, no i te wszystkie drobiazgi, które dodałeś lub dorabiałeś. Tylko przyznam rację z tą sterylnością. Uważam, że nie wszystkie pojazdy muszą być brudne, ale akurat taki koń roboczy powinien choć trochę się ufajdać.

Napisano

Robiłem go jako wóz sztabowy i założyłem, że ordynans/kierowca dbał i o generała, i o jego pojazd, stąd sterylność.

Napisano

Podoba się Ciężarówki, jeepy i inne kołowe to, jak dla mnie, ciężki temat. Pracy dużo, a malowanie, w moim odczuciu, bardziej skomplikowane niż przy czołgach. Lubię technikę CM i utytłane pojazdy, ale w Twoim wykonaniu ten Dodge mi się podoba. Fajnie zmalowany bez pyłu i takich tam, a jednak przyciąga uwagę. Co bym zmienił to ta plandeka z tyłu trochę do mnie nie gada tak jakbym chciał, zwłaszcza, że tę matę identyfikacyjną ostatnio świetną zrobiłeś.

Napisano

Myślałem o wydłubaniu tej plandeki z jakiejś masy albo folii aluminiowej, ale efekty były mierne...