Mitrandir Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Brakuje jeszcze istotnej rzeczy- końcówki łopaty od dołu również są koloru żółtego A pokaż ty mnie to palcem, żeby wiedział że nie śnię na serio podrzuć jakąś fotkę bo ja nie miałem a na oryginale nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 .......wygląda na to ,że chyba tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Dziękuje za cenną informacje nanoszę stosowne poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 miałeś kalkomanie RD do LPR tam wszystko w instrukcji jest łącznie z żółtymi końcówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Taaak... najładniejsze było to, jak się rozpłynęły na setki małych kawałeczków, zaraz po tym jak je namoczyłem Chyba jakieś przesuszone mi się trafiły, ale jakoś dałem radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam998 Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Witam chciałbym zapytać gdzie można kupić taki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 2 godziny temu, Adam998 napisał: Witam chciałbym zapytać gdzie można kupić taki model? Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie... Pytasz o model EC-135, czy konkretnie LPRa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Siedzę własnie...oglądam całą galerię......i czuję cały czas podziw dla twojego wykonania tej maszyny....))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam998 Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 Chodzi mi konkretnie o LPR-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Maja 2020 Autor Share Napisano 4 Maja 2020 2 godziny temu, Adam998 napisał: Chodzi mi konkretnie o LPR-a Nie ma takiego gotowego zestawu, odsyłam cię do warsztatu mojego LPR... w miarę skrupulatnie pokazałem co i jak trzeba zrobić i przerobić. Rownież pokazałem z jakich modeli można 12 godzin temu, Sławekb napisał: Siedzę własnie...oglądam całą galerię......i czuję cały czas podziw dla twojego wykonania tej maszyny....))) Zajrzyj do warsztatu, to może najdzie cię ochota na podlubanie... a nie tylko malować. Ja za chwilę ruszam z 3 mi-2 na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 10 minut temu, Mitrandir napisał: Ja za chwilę ruszam z 3 mi-2 na raz Oo!. A będzie relacja na żywo? Pamiętaj, nie każdy ma fejsbuka lub kod dostępu do zaszyfrowanych stron IPMS-u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 super model. chciałbym aby mój zamkniety wyszedł w połowie tak dobrze jak Twój. tylko ze swojego jeszcze nie zacząłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Maja 2020 Autor Share Napisano 4 Maja 2020 3 godziny temu, bart207skw napisał: super model. chciałbym aby mój zamkniety wyszedł w połowie tak dobrze jak Twój. tylko ze swojego jeszcze nie zacząłem. Trzymam kciuki 6 godzin temu, abtb napisał: Oo!. A będzie relacja na żywo? Pamiętaj, nie każdy ma fejsbuka lub kod dostępu do zaszyfrowanych stron IPMS-u Niestety, nie mam czasu na prowadzenie warsztatu... poza tym pokazuje tu i tam, a nie tylko tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 Musze powiedzieć, ze raz sprawdziłem, czy to na pewno 72. słowem Brawo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek190 Napisano 19 Stycznia 2021 Share Napisano 19 Stycznia 2021 Śmiglowce to nie moja bajka ale ostatnio miałem niestety przyjemność z takim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2021 Całkiem ładny Szkoda, że w takich okolicznościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi