Andrzej_LK Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 To i ja pokażę swego Diamonda w wersji wywrotki. Zestaw IBG jest koncertowy, dodałem tylko parę drobiazgów od siebie. Rzecz dzieje się we Włoszech podczas budowy nowej drogi w roku 1945. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Świetna praca. Nie podoba mi się tylko opona ze szwem. A poza tym miód cud malina. Fajna wywrotka, fajna figurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Andrzeju, urocze. Zwłaszcza, że wywrotka w akcji... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Jak zwykle fajny. Widziałem w Bytomiu ale dopiero teraz na zdjęciach można dojrzeć wszystkie szczegóły, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Ja tam zawsze wpadam w zachwyt oglądając twoje modele. Podoba mi się przemyślenie każdego detalu związane z wieloma próbami na modelach testowych. Będę dążył do takiej perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Też widziałem w Bytomiu i zapamiętałem dobrze. Mogłem się od razu domyśleć że Twój. Gratuluję - jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Dla mnie bomba, a skrzynia to mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny71pl Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 "Kuna gdzie ja to wysypałem ... , kto to teraz pozbiera " , super dioramka . Gratki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Jest moc Niejeden by pomyślał, że to skala 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DmVip Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Wielki szacun !!! Jak na tę skale pełna profeska !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Andrzeju klasa i tyle. Żebym ja choć w połowie umiał tak robić jak ty modele w małej skali, to już bym się cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Jest na co popatrzeć. Zazdroszczę zwłaszcza figuranta- na początku myślałem że to 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Świetna dioramka - super wywrotka - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi