Panzer Machine Napisano 31 Marca 2015 Share Napisano 31 Marca 2015 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 31 Marca 2015 Share Napisano 31 Marca 2015 Jak się klei tamkowsiego Shermana (spasowanie) ? Jak plastik, czy też taki kruchy jak w ichnich wypustach w skali 1:48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Marca 2015 Share Napisano 31 Marca 2015 Ty się lepiej weź za M577! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Ty się lepiej weź za M577! Popieram pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Po gąsienicach czuję do niej lekką niechęć, którą zwalczam bawiąc się beztrosko Shermanem Oj!!! nie ociągaj się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Wszystko fajnie wygląda, tylko mam pytanie, czemu kolega spiłował listy mocujące błotniki, będą dorobione od podstaw? Ja w swoim Shermanie je zostawiłem, tylko mozolnie wywierciłem wszystkie otwory na śruby mocujące błotniki. Na zdjęciu widać że czołg to miał. Bardzo mi się podoba Shermanik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Kwietnia 2015 Share Napisano 9 Kwietnia 2015 Podpadłeś kolego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Fajnie Ci idzie z tym Ronsonem. Tak pacze jeszcze na Twojego Shermana i jeszcze masz do uzupełnienia pewien szczegół na wózkach. Otóż brakuje Ci 3 śrub z nakrętkami na samym dole środkowej części wózka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 10 Kwietnia 2015 Share Napisano 10 Kwietnia 2015 Zależy jak bardzo ubłocisz wózki. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 Pięknie się to prezentuje, dodatki cieszą oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Maja 2015 Autor Share Napisano 17 Maja 2015 Bardzo ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artellos Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Obserwuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Bardzo ładna modulacja kolorów, nie jest przesadzona, zwłaszcza na bokach i przodzie kadłuba fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Podpadasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Bo widziałeś że jestem "on line"? ty mi tu oczu nie mydlij.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 obserwuje cię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2015 Share Napisano 7 Lipca 2015 Na razie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Lipca 2015 Share Napisano 7 Lipca 2015 dla mnie bomba! a z Piotra jest taki mały szpion-obserwator ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 7 Lipca 2015 Share Napisano 7 Lipca 2015 Śliczny ten Twój szermanik, jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Lipca 2015 Share Napisano 7 Lipca 2015 dla mnie bomba! a z Piotra jest taki mały szpion-obserwator ;) Taka praca-cóż poradzić.. i kto to mówi??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 Malowanie dnę, ale nad budzenie, szczególnie błotem trzeba jeszcze posiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 Malowanie perfekt. Jak będę malował swojego stuarta to skorzystam z twojego warsztatu. Na razie czeka już kilka lat cały w blachach nie pomalowany i mam pietra go zacząć mazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 17 Października 2015 Share Napisano 17 Października 2015 Super wykonana praca. Model pomalowany i wykończony mistrzowsko ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Października 2015 Share Napisano 17 Października 2015 Jednak do M577 jakoś nie mogę przysiąść. Może bodźca potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Października 2015 Share Napisano 17 Października 2015 Co jak co, ale solidny kopek w cztery litery zazwyczaj działa. Spoko, weźmie się. Modelarskie sumienie mu nie pozwoli zapomnieć o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi