Stojkovic Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Witajcie, Ze względu na to, że cały warsztat przeniosłem w inne miejsce (poza domem) z konieczności oddania pokoju (do tej pory pełniącej rolę świątyni modelarskiej) na poczet syna, który ma się urodzić już w czerwcu, postanowiłem, że już teraz wrzucę do galerii fotki modelu, bo uważam go za skończony. Prace nad podstawką mogą potrwać sporo czasu, więc już teraz chcę poddać pod ocenę sam model, a dopiero kiedyś tam już jako całość z podstawką. Wszelkie komentarze na tym etapie mile widziane, bo w trakcie tworzenia podstawki można jeszcze coś poprawić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Podoba mi się ten Emil. Samemu chętnie bym go zlepił. Zróżnicowałbym bardziej kolorystycznie rdzę na wydechu, przygasił tu i ówdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Model ciekawie wymalowany i znacznie zakurzony. Dla mnie jednak te rozjaśnienia są za ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Faktycznie rozjaśnienia mogłyby być w paru miejscach przytłumione bardziej, ale całość jest całkiem spoko. Bardzo podoba mi się malowanie drewnianych desek w przedziale bojowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Fajnie się prezentuje. Natomiast brak zbliżeń i ciężko więcej coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Od razu mówiłem, że SuperEmil. Gratuluję i na podstawkę go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Ja nie rozumiem tej modulacji,bo albo swiatlo ma padac z przodu albo z tylu, u ciebie jest z obu stron.No i miales ja przygasic a jednka ostro sie rzuca w oczy. Patrzac na twoje wczesniejsze prace uwazam ze modele wychodza Ci coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Dzięki za opinie. Modulacji nie zmienię już, bo po prostu mi ię podoba i uważam że jest ciekawiej z tym. Moc i układ to w większości kwestia punktu odniesienia. Tak poza fotkami, na półce bardzo fajnie się wyróżniają modele z mocną modulacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 20 Kwietnia 2015 Share Napisano 20 Kwietnia 2015 Bardzo fajny model - modulacja kwestią gustu, ale ogólnie mnie się całość podoba wyjątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Fajny, przyciąga uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi