pedzelek Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Zwierzęta ciężko się maluję. Może jakieś podpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 O mac , pomalowałeś tego potworka Tamki. Jest OK oczy i dziob zrób błyszczące i nogi bardziej w pomarańcz. Może troszkę mocniej zaakcentuj skrzydła? I skale to to ma dziwna jak postawiłem przy figurce 1/35 to był do pasa prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Trudno powiedzieć kura jaka jest każdy widzi , mi się podoba niech inni się wypowiedzą ( łatwiej jest pomalować białą kurę jak np czarno-podpalanego wilczura) jako że kura wszędzie łazi i się brudzi daj jej od spodu lekkiego łosza i będzie.Pozdrawiam M1A1 (HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Ładna kura, ja bym jej tylko oczy mocniej podkreślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Jakaś waloryzacja była czy prosto z jajka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Maja 2015 Autor Share Napisano 3 Maja 2015 Przychodzi kogut do kurnika... Patrzy... Nie ma ani jednej kury. Idzie do restauracji... Patrzy... Kury kręcą się na różnie. Myśli chwilkę i mówi: No tak, solarium, karuzela a ja nie mam się z kim zabawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 A po co ci ta kura?? Model jak na kure bardzo ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RCTRAX-PL Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Zafunduj sobie do takich prac krótkie włosie pędzelka, tak na 3-4 mm i wielkość max 4/0 Dzięki niemu będziesz mógł dokładniej pomalować detale a i pióra malowane nadadzą realizmu. Długie włosie bowiem się ugina i ciężko się maluje drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Maja 2015 Share Napisano 3 Maja 2015 Nie ma co . Dla mnie jest mega realistyczna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Maja 2015 Share Napisano 4 Maja 2015 A podsyp jej tam co do dziobania, no i sprawdzaj co rano czy jajek nie ma...? Fajna, nie ma to jak prace niestereotypowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 5 Maja 2015 Autor Share Napisano 5 Maja 2015 Kura uciekła. Pognałem ją na "FRONT ZACHODNI" Będzie zasilać brzuchy żołnierzom którzy ją złapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 5 Maja 2015 Share Napisano 5 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi