pedzelek Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Zwierzęta ciężko się maluję. Może jakieś podpowiedzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 O mac , pomalowałeś tego potworka Tamki. Jest OK oczy i dziob zrób błyszczące i nogi bardziej w pomarańcz. Może troszkę mocniej zaakcentuj skrzydła? I skale to to ma dziwna jak postawiłem przy figurce 1/35 to był do pasa prawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Trudno powiedzieć kura jaka jest każdy widzi , mi się podoba niech inni się wypowiedzą ( łatwiej jest pomalować białą kurę jak np czarno-podpalanego wilczura) jako że kura wszędzie łazi i się brudzi daj jej od spodu lekkiego łosza i będzie.Pozdrawiam M1A1 (HA) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solaris7813 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Ładna kura, ja bym jej tylko oczy mocniej podkreślił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corporal_PL Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Jakaś waloryzacja była czy prosto z jajka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 Przychodzi kogut do kurnika... Patrzy... Nie ma ani jednej kury. Idzie do restauracji... Patrzy... Kury kręcą się na różnie. Myśli chwilkę i mówi: No tak, solarium, karuzela a ja nie mam się z kim zabawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin94 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 A po co ci ta kura?? Model jak na kure bardzo ladny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCTRAX-PL Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Zafunduj sobie do takich prac krótkie włosie pędzelka, tak na 3-4 mm i wielkość max 4/0 Dzięki niemu będziesz mógł dokładniej pomalować detale a i pióra malowane nadadzą realizmu. Długie włosie bowiem się ugina i ciężko się maluje drobiazgi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Nie ma co . Dla mnie jest mega realistyczna !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 A podsyp jej tam co do dziobania, no i sprawdzaj co rano czy jajek nie ma...? Fajna, nie ma to jak prace niestereotypowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted May 5, 2015 Author Share Posted May 5, 2015 Kura uciekła. Pognałem ją na "FRONT ZACHODNI" Będzie zasilać brzuchy żołnierzom którzy ją złapią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts