Andrzej_LK Napisano 2 Czerwca 2015 Share Napisano 2 Czerwca 2015 tylko nie na niebiesko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2015 tylko nie na niebiesko! Sam dobierzesz kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Ktoś szukał w 1:35 a ja znalazłem i kupiłem choć miałem nie kupować na razie poloników ;) Oto moja "Latająca Krowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2015 Takie dwie krowy w różnych skalach obok siebie zawsze to jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2015 Dorobiłem troszkę podstawki, sam nie wiem co o tym myśleć ... w samym shermanie jeszcze kilka poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 no i ślicznie. pokaż więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2015 Więcej będzie już pewnie w galerii jak skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 Ładny , ale co mi nie pasuje to zbyt czyste gąsienice , ani grama kurzu ani ziemi . Cała reszta bardzo ładna . Oby tak dalej! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2015 Czysto czysto wy to zawsze wszystko w błocie byście chcieli Ale poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 Bo z czołgiem jak z dzieckiem - jak wypuścisz z domu to zawsze wróci pobrudzone :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2015 Hehe :-D jeszcze tylko troszkę i będzie gotowe. Poprawa detali jest najbardziej męcząca i w ogóle nie jest przyjemna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 Oj tam zadaz w błocie, ale delikatne kurzenie nie zaszkodzi. Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 13 Czerwca 2015 Share Napisano 13 Czerwca 2015 Właśnie o to mi chodziło , nie o błocenie , no ale jakaś ziemia w ogniwach by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 14 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2015 Spokojnie model skończony troszkę kurzu dostał Galeria będzie niedługo ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 Czekam z niecierpliwością .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 zaręczam,że warto będzie czekać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 14 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2015 Miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi