SzymczaS Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Witam,nareszcie po 6 miesiącach zakończyłem T-34/85. Jest to pierwszy model,na którym wykonałem obicia,lekki wash oraz sidolux i lakier matowy. Link do warsztatu : viewtopic.php?f=87&t=46852 Dosyć gadania,czas na fotki Dziękuję wszystkim za okazaną pomoc,do następnego warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Fajny, ale zdjęć mało. Gęsi to guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 9 Maja 2015 Autor Share Napisano 9 Maja 2015 Dzięki Nie,gąsienice to pojedyncze ogniwka MagicTrack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Ładny model jakiej farby bazowej zieleni używałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 9 Maja 2015 Autor Share Napisano 9 Maja 2015 Dziękuję za miłe słowa Odcienie zieleni to Vallejo Russian Green 71017 oraz w niektórych miejscach rozjaśniony Pactrą Russian Armor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 Nikt się już nie wypowie na temat modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Nikt się już nie wypowie na temat modelu? Mi ta lina jakoś nie leży. Raczej odstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Model mi się podoba. Poza już wspomnianą liną, musze się jednak przyczepić do tego szarego zasobnika wiszącego na burcie koło skrzyni. Wygląda jak by był przyklejony na klei. No i zdjęcia - trzeba by popracować nad balansem bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 Witam ! Dziękuję za dodatkowe wskazówki Skrzynka została usunięta a lina przeniesiona w inne miejsce Starałem się także wykonać lepsze zdjęcia,więc wklejam dodatkowe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Dobra robota. Żałuję że przegapiłem warsztat. Patrząc na fotki model przedstawia czołg z późnowojennej produkcji zakładu 183 (kopułka dowódcy z pojedynczym włazem) czyli można by było zrobić z niego np. 217-kę z 1 BPanc - gdybym nie moje gapiostwo to by zgłosił taką sugestię w wątku warsztatowym. A tak pozostaje tylko poradzić dorobienie anteny radiostacji i rozważenie dorobienia belki do wyciągania z błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Mi czegoś brakuje w modelu. Może głębi?. Wash za mało widoczny, śruby wg mnie idą za mocno w biel. Nie wiem, może to wina jednak słabego oświetlenia na zdjęciach. Nie pasuje mi też, do ogólnego dobrego poziomu modelu, wykonanie lampy oraz kolor piły. Chyba skrzynia wpadająca w ciemniejszy brąz też lepiej by się komponowała, ale to już wyjątkowo moja subiektywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi