Panzer Machine Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Super praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutek Napisano 8 Września 2017 Autor Share Napisano 8 Września 2017 Jestem w szoku, ale model został ukończony: Galeria - http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=59385 PS. dzięki za przypomnienie o wątku, zmotywowałem się do wrzucenia zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Września 2017 Share Napisano 8 Września 2017 Cześć! Bardzo ładnie wyszedł - ja też dziękuję za pomoc Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 13 Października 2017 Share Napisano 13 Października 2017 Bardzo ładnie sobie radzisz z tymi drucikami i dodatkami. Model jest tak uniwersalny, że obawiam się czy sam będziesz w stanie określić co zbudowałeś.Budujesz model T-55, jednak na razie góra silnika jest bardziej podobna do T-54. Mały luk za wierzą jest typowy dla T-54. Rosyjskie T-55 miały inne, ale Polskie T-55 już takie. Myślę, że powinieneś zastanowić się jaką wersję T-55 chcesz budować. Z jednej strony walczysz pięknie o detale, ale z drugiej pomijasz ważne ogólniki. PS. Dla zwolenników anty-Tamki. Kadłub Lee i Trumpków jest dużo za wysoki. Odgrzewam kotleta. Rozumiem, że polskie T-55 miały takie władzy jak 54?Czy jugoslowianskie T-55 były produkcji polskiej, czy czechoslowackiej? Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 13 Października 2017 Share Napisano 13 Października 2017 Włazów ładowniczego było to co po zdjęciach znalazłem w Polsce trzy rodzaje u ruskich znalazłem jeszcze dwa dlatego trzeba patrzeć zawsze na konkretny pojazd pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi