Rutek Napisano 8 Września 2017 Autor Napisano 8 Września 2017 Jestem w szoku, ale model został ukończony: Galeria - http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=59385 PS. dzięki za przypomnienie o wątku, zmotywowałem się do wrzucenia zdjęć Cytuj
pmroczko Napisano 8 Września 2017 Napisano 8 Września 2017 Cześć! Bardzo ładnie wyszedł - ja też dziękuję za pomoc Paweł Cytuj
Knjaz Napisano 13 Października 2017 Napisano 13 Października 2017 Bardzo ładnie sobie radzisz z tymi drucikami i dodatkami. Model jest tak uniwersalny, że obawiam się czy sam będziesz w stanie określić co zbudowałeś.Budujesz model T-55, jednak na razie góra silnika jest bardziej podobna do T-54. Mały luk za wierzą jest typowy dla T-54. Rosyjskie T-55 miały inne, ale Polskie T-55 już takie. Myślę, że powinieneś zastanowić się jaką wersję T-55 chcesz budować. Z jednej strony walczysz pięknie o detale, ale z drugiej pomijasz ważne ogólniki. PS. Dla zwolenników anty-Tamki. Kadłub Lee i Trumpków jest dużo za wysoki. Odgrzewam kotleta. Rozumiem, że polskie T-55 miały takie władzy jak 54?Czy jugoslowianskie T-55 były produkcji polskiej, czy czechoslowackiej? Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj
OLO Napisano 13 Października 2017 Napisano 13 Października 2017 Włazów ładowniczego było to co po zdjęciach znalazłem w Polsce trzy rodzaje u ruskich znalazłem jeszcze dwa dlatego trzeba patrzeć zawsze na konkretny pojazd pozdrawiam OLO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi