rollingstones Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 ramki - już rób ramki. Im dłużej będziesz zwlekała tym gorzej - nie dopasujesz ich potem do dioramy a praca nad ramkiami przy gotowej materii połowe dewastuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 4 Lutego 2008 Autor Share Napisano 4 Lutego 2008 rollingstones dzięki za rade w najbliższej wolnej chwili wezme się za robote ramek bo teraz zbytnio czasu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 6 Lutego 2008 Autor Share Napisano 6 Lutego 2008 no i figurki są firma Dragon skala 1/35 oczywiście tak jak regulamin nakazuje pokazuje wam in-box'y Najpierw pudełko i tutaj najważniejsze wyposażenie i to wzystko niedługo relacja z pracy nad figurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 7 Lutego 2008 Autor Share Napisano 7 Lutego 2008 a to są fotki z ostatnich dni pracy na figurkami odrazu przepraszam za jakość fotek a oto słynna 4 przy czołgu na czołgu i to wszystko powiem wam ze bez szpachli się nei obejdzie nie pokazałem wam fotek z bliska bo wychodziły tragicznie i mam takie wrazenie ze figurki są z deczka zamałe co do czołgu Uwagi i rady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 przy czołgu na czołgu są z deczka zamałe co do czołgu A co do wielkości figur to chyba nie są zbyt małe. Bo raczej Emil nie był małą maszyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 12 Lutego 2008 Autor Share Napisano 12 Lutego 2008 No a tutaj efekty pracy które poczyniłem w ciągu ostatnich dni Przepraszam za słabą jakość fotek dobra nie będe obijał w bawełne tylko pokaze wam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 18 Lutego 2008 Autor Share Napisano 18 Lutego 2008 witam po krótkiej przerwie wrzucam foty z prac nad figurkami Od razu przepraszam za słabąjakość fotek nie wiem co ja mam z tym aparatem No i to na tyle zostały mi jeszcze tylko bronie i bęzie wszystko potem diorama i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Szczerze to poza trunkami to nic nie widać. jak bys zamiast nich postawił figurki to można by je komentować a tak?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Kurcze, zawiecha internetu proszę moderatora o usunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Z tego co widzę to twój aparat robi zdjęcia naprawdę ogromne a punkt ostrości jest nieco dalej , więc nie bój się robić fotek z większej odległości tak by ostrość padała na twoje figury, potem by wystarczyło figury wykadrować. Co do figur, z tego co widzę to je dziwacznie pobrudziłeś- brzydko to wygląda. Co do rozmieszczenia sprzętu albo chociaż ich kolorów, też nie wygląda to za ciekawie :( . No i to na tyle zostały mi jeszcze tylko bronie Wyraz broń jest nie policzalna, więc nie ma takiego słowa jak "bronie" . Sorry, że się tak uczepiłem, no ale czasem trzeba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 (edytowane) Od razu przepraszam za słabąjakość fotek nie wiem co ja mam z tym aparatemSzczerze mówiąc, mój przedmówca ma rację - widać głównie trunki, na które ustawiła się ostrość aparatu. Jeśli posiadasz tryb makro, to włącz go, wtedy aparat będzie ogniskował się na obiekty najbliższe obiektywowi. Jeśli natomiast masz już włączone makro i nadal jest taki efekt lub nie posiadasz trybu makro, to rób zdjęcia z większej odległości i w najwyższej rozdzielczości. Potem mała obróbka - wytnij środek - i go zaprezentuj. To tak po krótce; jeśli jest to niezrozumiałe, to mogę zrobić mini-tutorial. Pozdrawiam EDIT:PS: No to mnie kolejny przedmówca ubiegł... Edytowane 18 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 18 Lutego 2008 Autor Share Napisano 18 Lutego 2008 Sorry, że się tak uczepiłem, no ale czasem trzeba.Pozdrawiam nie mam ci tego za złe myślę że to co napisałeś w poście da się poprawić zczerze mówiąc, mój przedmówca ma rację - widać głównie trunki, na które ustawiła się ostrość aparatu. Jeśli posiadasz tryb makro, to włączobio, wtedy aparat będzie ogniskował się na obiekty najbliższe obiektywowi. Jeśli natomiast masz już włączone makro i nadal jest taki efekt lub nie posiadasz trybu makro, to rób zdjęcia z większej odległości i w najwyższej rozdzielczości. Potem mała obróbka - wytnij środek - i go zaprezentuj. To tak po krótce; jeśli jest to niezrozumiałe, to mogę zrobić mini-tutorial. Dzięki Kermit za pomoc napewno sprawdze czy cos takiego posiadam w najbliższym czasie postaram się poprawić to i owow jeszcze raz dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi