Daz Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Tym razem działko przeciwlotnicze Flak 38, w zestawie z transporterem. Zapraszam do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Nie oceniam poprawności malowania na ten okres wojny ale ogólnie model- bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 27 Maja 2015 Autor Share Napisano 27 Maja 2015 dzięki, a chodzi Ci o malowanie transportera czy działa? bo że transporter w tej wersji powinien być żółty w zielono brązowe camo to wiem ;) ale jakoś lubię tą niemiecką szarość, bo malowanie działa wziąłem z tego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Podoba mi się. Malarsko bardzo ładnie, a czy merytorycznie to się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 20mm Flakvierling chyba najlepsza z twoich prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Znaczy nie przesadzałbym z tym trójbarwnym kamo, jednolity żółty też by dał radę, ale powtarzam to co było w wątku na temat transportera, szrości pod koniec wojny powróciły do łaski choć nie do końca jestem pewien czy w temacie transporterów. Myślę że jako wariacja na temat sprzętu ostatnich tygodni wojny można uznać za może nie poprawny historycznie ale możliwy. Tak czy siak model (jako całość z FLAKiem) bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Pobrudzony i poobijany bez przegięć. Zgrabny i gustowny. Podstawkę zrób, bo aż się prosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Podoba mi się. A co do szarych pojazdów pod koniec wojny to wielu z nas zapomina o ośrodkach szkoleniowych i badawczych czy też składnicach sprzętu wycofanego. I tak w 45 na terenie walk spotkamy szare pojazdy oraz pojazdy dla których już na ówczesnym polu walki były przestarzałe. Jeszcze mogę dodać, że gdzieś mam tablice barwną KT gdzie kamuflaż jest uzupełniony szarą farbą (ale nie wiem czy jest poprawna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi