McSimus Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Aż szkoda było zamykać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Lipca 2015 Autor Share Napisano 25 Lipca 2015 Jest już poprawione ale i tak jakoś się nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 26 Lipca 2015 Autor Share Napisano 26 Lipca 2015 Dorobiona galanteria podkadłubowa, wyszlifowane, uzupełnione braki w nitach które zginęły w trakcie szlifowania, zamaskowane i pryśnięte surfacerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipcon Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Na "Miszczostfach Polski Torunia w Toruniu" jesteś bez szans z powodu braku proszku w gaśnicy 2 kg. Sprężaj się za statecznikami do Mi 2, chłopaki czekają a czas ucieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 A byłem dziś w Toruniu ale nie było żadnych miszczostw... chyba, że starych cytryn 2cv w 1:1... BTW czasem tam mykam to mogę coś odwieźć/podwieźć przy okazji. I znalazłem zdjęcia USa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Juz sam kadłub tego stwora wyglada bardzo fajnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipcon Napisano 29 Lipca 2015 Share Napisano 29 Lipca 2015 Są, są. XVII OTWARTE MISTRZOSTWA POLSKI KOLEKCJI MODELI REDUKCYJNYCH Zobacz tutaj: viewtopic.php?f=57&t=46531 2CV wyglądają zacnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Lipca 2015 Autor Share Napisano 29 Lipca 2015 Zmalowałem sobie dzióbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 31 Lipca 2015 Share Napisano 31 Lipca 2015 Zacny dzióbek Kolorystyka jest genialna ... już nie mogę się doczekać Kani SG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Lipca 2015 Share Napisano 31 Lipca 2015 Zacny dzióbek Kolorystyka jest genialna ... już nie mogę się doczekać Kani SG ...ale w 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 31 Lipca 2015 Autor Share Napisano 31 Lipca 2015 Na dziś trochę metaloplastyki i pierwsza przymiarka skrzydła do kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Mniemam, że to folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Owszem. Dziś jak do tej pory chyba najbardziej stresujący moment dla mnie czyli montaż skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 A jak to folia metalowa? Aluminiowa taka do pieczenia czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 A i owszem. Folia aluminiowa samoprzylepna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Gdzie taką folię mogę dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 W marketach budowlanych. Folia do kominków do 150 stopni, jest jeszcze do 300 ale za gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Dzięki, poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 ... i jeszcze szlifnąć i za polerować na lustro można Ładna Andrzeju bestyjka rośnie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Bardzo mi się podoba. Wygląda to naprawdę fajnie. Ja nigdy nie osiągnę tak mistrzowskiego poziomu w modelarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Cześć. a ja mam pytanko po za konkursem, co z Mi-24? Ja nigdy nie osiągnę tak mistrzowskiego poziomu w modelarstwie. wiem że zabrzmi to cynicznie ale " jeśli nie masz ich w sobie, ograniczenia nie istnieją" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas193 Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Oj ciekawe tematy sobie wybierasz i z powodzeniem realizujesz. Drążąc temat folii, to taka samoprzylepna w rolce jak taśma klejąca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Dziś troszkę drobnych malowanek i kalek własnej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Cacy robótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi