Desaxe Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Oto kolejny z serii moich modeli pokazanych w locie tak jak poprzedni Mustang III (bedzie ich łącznie w takim wyeksponowaniu 3-4 samoloty). Model urzekł mnie tą "pszczołą" na ryjku i choć nie jestem fanem Luftwaffe to uznałem, że "109-tka" i "foka" to obowiązkowe modele w kolekcji i jakoś zniosę tych dwóch niemiaszków na półce między Aliantami Robiony "z pudła", relaksacyjnie i bez bajerów, które zostawiam na modele stojące na ziemi i pootwierane. Fajnym dodatkiem do tej odnowionej edycji modelu są blaszki (płyta pancerna, chłodnice). Podstawka z latających modeli do Warhammera 40000 Podziękowania wielkie dla forumowego kolegi Marka D za figurki pilotów do mojej kolekcji "lecących" maszyn, Hasegawa ich nie daje Znawców Messerów proszę o niski wymiar kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Gut szerszeń. Podoba się. Mój leży w pudle i czeka na malowanie plamek. Pomimo zastosowania wspomagaczy nie czuję ducha tych łatek. Wybrałem też trochę inną wersję kolorów. Podobno tu wszystko jest możliwe. Taki jak Twój chętnie postawił bym w mojej gablotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Dzięki Marku Kolejny w wersji "lecącej" będzie Spitfire V Zumbacha, ale to za jakiś czas, najpierw coś statycznego zrobię z lotnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 No i ładnie Ciekawa seria się szykuje. Co do modelu to uważam że wykonany bardzo dobrze. Jeszcze można dodać tabliczkę informacyjną na podstawce. Przy innych projektach pomyśl czy nie zrobić większej podstawki i nie dać na niej jakiegoś pojazdu lub samolotu w skali 1:144 lub większej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Bardzo fajny model. Podoba mi się malowanie... Może jeszcze fotki na tle nieba...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Podoba mi się malowanie... Może jeszcze fotki na tle nieba...? Mówisz - masz, wyszedłem na balkon i cyk (nie bawiłem się zbytnio z oświetleniem, postaram się bardziej przy kolejnym modelu i większej ilości czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 To brudzenie na spodzie wyszło chyba trochę niechlujnie, zwłaszcza jak na skalę. Ale poza tym piękny. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2015 To brudzenie na spodzie wyszło chyba trochę niechlujnie, zwłaszcza jak na skalę. Ale poza tym piękny. <3 Dzięki Co do brudzenia spodu to faktycznie przez ustawienie go na podstawce w locie nieco po macoszemu do tego podszedłem, obiecuję poprawę w kolejnym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Czerwca 2015 Share Napisano 1 Czerwca 2015 Bardzo ładny Emil. zdjęcia na tle nieba też fajne. _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: MiG-21 MF - R.V. Aircraft 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi