raval74 Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Krótka,pierwsza galeria na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 To ja pierwszy. Mocno zniszczony. Ogólnie to ładnie się prezentuje. Ale fotki stanowczo za małe. Brak zbliżeń. I ciężko cokolwiek więcej napisać. Drugim razem załóż warsztat. Ja tak zrobiłem i nie żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 19 Lipca 2015 Autor Share Napisano 19 Lipca 2015 Dziękuję za uwagi,dostosuję się pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 To moze ja... Napewno zapomniales w srodku zrobic toalete chemiczna i mikrofale... Zartuje, bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 Bardzo mi sie podoba i wykonanie i malowanie z widoczną modulacja koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 21 Października 2015 Autor Share Napisano 21 Października 2015 Ponieważ Fotosik skutecznie usunął moje zdjęcia,postanowiłem uzupełnić tą lukę trochę nowszymi ujęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 23 Października 2015 Share Napisano 23 Października 2015 Jak dla mnie za bardzo obity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 24 Października 2015 Autor Share Napisano 24 Października 2015 Jak dla mnie za bardzo obity Dzięki starałem się jak mogłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 24 Października 2015 Share Napisano 24 Października 2015 Jak dla mnie za bardzo obity Dzięki starałem się jak mogłem... No to Ci się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 I udało się wywalczyć wyróżnienie dla WOJOWNIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 Gratulacje, jakoś mi umknął wcześniej - wyróżnienie w pełni zasłużone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2015 Całkiem faktycznie przyjemny model. Obawiam się tylko że źle mogłeś zinterpretować zdjęcie. Na tym które podałeś jest obtarta piaskowa farba, ale nie do gołego pordzewiałego metalu a do zielono-czarnego kamuflażu pod spodem. No wreszcie ktoś to zauważył widzę że się interesujesz okresem OIF.Moim pierwotnym planem było nałożenie podstawowego kamo zielono-czarnego,później prysnąć piaskowy i odrapać.Ale po dłuższym namyśle postanowiłem troszeczkę zaszaleć i postawiłem na wytarty metal,to taka moja słabość do rdzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Całościowo ładnie wygląda. Gratki za wyróżnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Jak dla mnie za bardzo obity Dzięki starałem się jak mogłem... Gdybym nie zobaczył tego zdjęcia - napisałbym, że za bardzo obity. Teraz napiszę - wyszedł super. Piękne odwzorowanie oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi