Polski_Czołgista Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Hola model dostał już kolor bazowy jeszcze tylko zieleń, łosz i brudzenir skromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Może jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam Cię - "Rack" Jarek - nie jest to wczesna wersja(na zdjęciu) tylko jak dobrze Zaznaczyłeś - MID i dlatego są już osłony. A w modelu - jest to typowa wczesna wersja z dokręcanym dopancerzeniem i "resztą" wcześniaka. Że modelu jest 'misz-masz' z wersjami normalka dla starej Tamki, ale te osłony peryskopów są bardzo charakterystyczne i warto je zweryfikować do wersji wczesnej. Reszta jak jest - no powiedzmy podobna do wersji wczesnej i może na tym etapie zostać pozatym - "Polski_Czołgista" napisał - "...prosto z pudła... ." Niestety jak czytam dalej to już pozamiatane. Dołączam się do wezwania - "Polski_Czołgista" - DAJ FOTKI Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2015 Jakoś po południu będą fotki na słonecznym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Dzięki Krzysztof za odpowiedź. W sumie dotąd nie wiązałem tych osłon z wersją pojazdu . A Autora prosimy o obiecane fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Sierpnia 2015 Share Napisano 12 Sierpnia 2015 przyłącze się do prośby o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Foty będąjak wejdzie mi nowy limit na internet bo nie oogę ich wstawić przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Jakoś po południu będą fotki na słonecznym tarasie. Foty będąjak wejdzie mi nowy limit na internet bo nie oogę ich wstawić przez to . A już myślałem że u Ciebie nie ma słoneczka, lub taras "wcieło". Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 13 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Słońce jest . Czasami myślę że za dużo . Tylko ten nieszczęsny internet... 10 minut czekania aż kilka fotek na google+ wejdzie i nic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Spokojnie. : Poczekamy. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejfan1 Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Powodzenia przy układzie jezdnym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Układ jezdny? A co z nim nie tak? Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jejfan1 Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 "Ośki" niezbyt pasują do kół ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 E U mnie jest chyba ok Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Tutaj koła A jak mi Internet pozwoli to jutro wstawię obiecane foty Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 "Ośki" niezbyt pasują do kół ;) Hmm, nawet jak zastosuje się gumowe tulejki?. Czy o coś innego chodzi?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Ja nie wiem o co chodzi koła są na swoim miejscu i leżą jak powinny Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Na śniadanie powinieneś zjeść kotleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Na śniadanie powinieneś zjeść kotleta. Zdjęcie wykonane na szybko. .. Normalnie to tło jest ale to tylko szybkie zdjęcie to nie będę rozkladal wszystkiego. Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 A tak pomijając tło, to dziwnie to wygląda. Koła są w zupełnie innym odcieniu, co wanna. Malowałeś już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Wanna była rozjasniana a koła nie bo będą zakurzone to nie będzie tej różnicy widac. Jakimś mistrzem kartografii nie jestem więc fajerwerków nie będzie Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Tu obiecane fotki na tarasie robione Mam nadzieję że coś widać bo to z telefonu jak zwykle Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Nie jest źle,tylko dodaj jeszcze jeden kolor jaśniejszy bo to zniknie przy następnych etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2015 Kolejne etapy to u mnie tylko wash bo nie mam zbyt wiele chemikaliów ... Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 16 Sierpnia 2015 Share Napisano 16 Sierpnia 2015 W papierniczym można kupić zestaw farb olejnych za mniej niż 20zl ,a olejami dużo można zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi