Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam Cię - "Rack" Jarek - nie jest to wczesna wersja(na zdjęciu) tylko jak dobrze Zaznaczyłeś - MID i dlatego są już osłony.

A w modelu - jest to typowa wczesna wersja z dokręcanym dopancerzeniem i "resztą" wcześniaka.

Że modelu jest 'misz-masz' z wersjami normalka dla starej Tamki, ale te osłony peryskopów są bardzo charakterystyczne i warto je zweryfikować do wersji wczesnej.

Reszta jak jest - no powiedzmy podobna do wersji wczesnej i może na tym etapie zostać pozatym - "Polski_Czołgista" napisał - "...prosto z pudła... ."

Niestety jak czytam dalej to już pozamiatane.

Dołączam się do wezwania - "Polski_Czołgista" - DAJ FOTKI

Pozdrawiam

Krzysztof

Napisano
Jakoś po południu będą fotki na słonecznym tarasie.
Foty będąjak wejdzie mi nowy limit na internet bo nie oogę ich wstawić przez to .

A już myślałem że u Ciebie nie ma słoneczka, lub taras "wcieło".

Pozdrawiam

Krzysztof

Napisano

Słońce jest . Czasami myślę że za dużo . Tylko ten nieszczęsny internet... 10 minut czekania aż kilka fotek na google+ wejdzie i nic :(

Napisano
Na śniadanie powinieneś zjeść kotleta.

Zdjęcie wykonane na szybko. .. Normalnie to tło jest ale to tylko szybkie zdjęcie to nie będę rozkladal wszystkiego.

Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Wanna była rozjasniana a koła nie bo będą zakurzone to nie będzie tej różnicy widac. Jakimś mistrzem kartografii nie jestem więc fajerwerków nie będzie

Napisano

07598a6982e8123d2c525469859db38d.jpg

e1ac576ba3039c1bcc67649a29d29a97.jpg

492fcb8f3ac9edb1f5ab7ad2f39c332f.jpg

c9454ba6e0140eddba947db17f25bd99.jpg

ed22d4480328927d60b0c6d9ea83bec5.jpg

Tu obiecane fotki na tarasie robione

Mam nadzieję że coś widać bo to z telefonu jak zwykle

Napisano

Nie jest źle,tylko dodaj jeszcze jeden kolor jaśniejszy bo to zniknie przy następnych etapach.

Napisano

W papierniczym można kupić zestaw farb olejnych za mniej niż 20zl ,a olejami dużo można zdziałać.