GEM Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Witam wszystkich którzy tutaj zajrzeli. Popatrzcie na kolejny model w moim wykonaniu. Trochę dla zmiany klimatu zdecydowałem się na "szmaciaka" Padło na Albatrosa D.III. Model zwaloryzowany zestawem żywicznych dodatków do silnika z Firmy Taurus Models. Muszę przyznać że doskonałych, szczerze polecam. Imitacja drewna na kadłubie to kalki HGW i lufy do karabinów z Mastera - nie mniej doskonałe. A śmigiełko wystrugane samodzielnie. Poza tymi dodatkami to reszta praktycznie z pudła. Wybrałem takie malowanie z dedykacją dla mojego wnuka Wojtusia- miłośnika dinozaurów i smoków wszelkiej maści. Nie ma co więcej się rozpisywać zapraszam do oglądania i ewentualnie waszych opinii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Dla mnie rewelacja...ta imitacja drewna i silnik-coś pięknego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Kolejny wspaniały model w Twoim wykonaniu. Pogratulować! Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_sailor Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Superancki! Sam Albatros jako maszyna bardzo mi się podoba, a w Twoim wykonaniu to już w ogóle... i w szczególe z resztą też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEM Posted August 15, 2015 Author Share Posted August 15, 2015 Zgodnie z sugestiami, ale i zgodnie z moimi obietnicami poprawiłem to i owo i dorobiłem podstawkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 faktura kadłuba 1 klasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts