Timi 0 Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Model prosto z pudła z kilkoma poprawkami. Oznaczenia malowane z własnoręcznie ciętych masek. Mimo kilku błędów merytorycznych i warsztatowych jestem zadowolony. Antenka krzywa bo urwałem w czasie zdjęć, czerwony pasek na skrzydle się spierdzielił bo kalkomania licha a i nie lubię kalkomanii nakładać. Że antenka była kiedyś prosta Quote Link to post Share on other sites
kornik_69 7 Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Po pokazie na żywo mój komentarz już znasz. Podoba mi się malowanie zarówno od strony technicznej jak i wyboru oznaczeń (coś innego niż kolejny "hackenkreuz"), ślady eksploatacji nieprzesadzone, dodają życia. Fajnie, że się przekonałeś do 1/32 Pozdrawiam Kornik Quote Link to post Share on other sites
Mikele 16 Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Ma sój urok szwajcarskie malowanie, NIby nic skomplikowanego, ale przyciąga wzrok. Ładny model, choć spód trochę pisankowy. Quote Link to post Share on other sites
mig 291 Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Fajny i w nietypowym malowaniu. Quote Link to post Share on other sites
pedzelek 8 Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Mi się podoba! Quote Link to post Share on other sites
Sławekb 28 Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Świetnie się prezentuje w tym malowaniu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts