dzidas71 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Witam. Czy Szanowni Koledzy wiedzą może, o jakichś dodatkach ( blaszki , żywice) do niszczycieli klasy Tribal (np HMS Zulu) w 1:350 ? Nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Witam. Czy Szanowni Koledzy wiedzą może, o jakichś dodatkach ( blaszki , żywice) do niszczycieli klasy Tribal (np HMS Zulu)w 1:350 ? Nic nie znalazłem. Blaszki są ale do Eskimo https://www.whiteensignmodels.com/p/WEM+1350+Tribal+Class+Destroyer+Trumpeter+HMS+Eskimo+PE+35169/17439/#.VeRUOfntm1c i pokład od Artwox http://artwox.com/?document_srl=37546&ckattempt=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Ja znalazłem trzy pozycje ale Ciebie chyba zainteresuje najbardziej ta druga pozycja dostepna np w BNA Model World: HMS Eskimo Destroyer Wooden Deck for Trumpeter 05331 kit (ArtwoxModel AW10094) HMS Zulu Destroyer 1941 Wooden Deck Set for Trumpeter #05332 kit (ArtwoxModel AW10124) HMS Eskimo (White Ensign Models 35169) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Ooo. Jednak coś jest. Myślę ,że blaszki powinny pasować do Zulu. Jak myślicie ? Lufy metalowe może też uda sie skompletować. A są gdzieś Pom Pom- y ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Blaszki blaszkami, całkiem do rzeczy, ale ten "pokładzik" do Tribali to jakiś żart chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Dokładnie. Pokładzik zbędny. Ale czy są jakieś działka plot. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi