kowal76 Napisano 13 Lutego 2016 Autor Share Napisano 13 Lutego 2016 Czym łosiowałeś? Zapomniałem napisać, to gotowiec brąz Tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Się ładnie prezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Powiedz mi czy wymieniałeś część ogonową ze stanowiskiem strzelca na tą drugą dołączoną do zestawu? No a model prezentuje się fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Powiedz mi czy wymieniałeś część ogonową ze stanowiskiem strzelca na tą drugą dołączoną do zestawu?No a model prezentuje się fantastycznie No niestety nie, skapnąłem się dopiero po sklejeniu i pomalowaniu :(. Już tak zostanie. Cieszę się że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Poleciałem smokiem Tamki i chyba trochę przesadziłem . Teraz już końcowy lakier i doklejenie drobnych części. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Jakie przesadziłem? Jest galante, nawet lokalnie mogłeś mocniej pojechać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Jakie przesadziłem? Jest galante, nawet lokalnie mogłeś mocniej pojechać. ;) Dzięki, a myślałem że przesadziłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Dokładnie jak napisał Mikele Elegansko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Smoke jako filtr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Udało mi się jeszcze dziś położyć końcowy werniks. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 czuję się olany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 czuję się olany ;) O kurcze przepraszam, że Ci nie odpowiedziałem . Smokiem po prostu poleciałem po liniach i w niektórych miejscach i to tyle. Czy to ma być filtr to sam nie wiem. Mam za małe doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Kurcze zaraz Ił wyląduje na ścianie . To przyklejanie drobnych części na cyjanoakryl to mnie do szału doprowadzi !!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Jakoś opanowałem nerwy i obyło się bez złomowania . Jeszcze parę poprawek i koniec. Zdjęcie tak na szybko. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Lutego 2016 Autor Share Napisano 20 Lutego 2016 Model gotowy created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisielprk Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Prze-pię-kny! W jaki sposób wykonałeś łączenia anteny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Lutego 2016 Autor Share Napisano 20 Lutego 2016 Prze-pię-kny! W jaki sposób wykonałeś łączenia anteny? Dzięki. Łączenia anteny sklejone na kropelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi