Rhayader Napisano 28 Października 2015 Autor Share Napisano 28 Października 2015 Typhonn pomalowany, przechodzi teraz próby morskie Miałem mu zrobić okna - i zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 Prawie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Rhayader - jak tam zmagania stoczniowe bo coś ruch zamarł... czyżby strajk skrzatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 22 Listopada 2015 Share Napisano 22 Listopada 2015 Pewnie Typhoon zamarzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 Zapewne... a ja w tej konkursowej stoczni czuję się jak jakiś Robinson Kruzoe na bezludnej wyspie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 30 Listopada 2015 Autor Share Napisano 30 Listopada 2015 Typhoon ma się dobrze, ale dzięki za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 A coś się w stoczni dzieje, bo 20 grudnia tuż... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Zaskakujące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Suuuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Bałem się że nie zdążysz, a tu proszę jest Piękna praca z klimatem, bardzo mi się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Bomba!!! Chylę czoła!!! Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Rhayader - dziękuję tak się bałem że nie zdążysz.... tych ludków to chyba pod mikroskopem strugałeś będzie jakiś tutorial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2015 Model czekał już od trzech tygodni. Czekał na światło, co by jakieś porządne zdjęcia zrobić. Ale pora roku nie pomaga. Wychodzę do pracy - ciemno, wracam - ciemno, weekend - pada/pochmurno - ciemno. W końcu zabrałem go do pracy i tam coś porobiłem w ciągu dnia by choć galerię móc zrobić, ale też nie było za jasno, stąd zdjęcia są takie sobie. Ludziki to wydruk 3D z Northstarmodels. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi