Lanczyslaw Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Witam i pozdrawiam serdecznie brać modelarską . Zakładam z wielkimi obawami nowy wątek, chodzi mi o skończenie projektu na czas choć lubię rywalizować ale głównie na swoich zasadach heheh. Na początek in box modelu i kilka zdjęć. [EDIT ADMIN] Poprawiłem wklejenie zdjeć. Następnym razem jak wklejasz fotki, użyj w edytorze zaawansowanym opcji [img][/img] Ten serwis który używasz ma ukryty link do dużych zdjeć. Zamiast wklejać je tak: http://img24.otofotki.pl/mb716_zdjecia-xperia-418.JPG.html Wklejaj w ten sposób: http://img24.otofotki.pl/obrazki/or604_zdjecia-xperia-441.JPG[/img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 Ok dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Chętnie pooglądam. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Chętnie popatrzę,u mnie na malowanie czeka G initial,to prawie F8 Jakie malowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 13 Września 2015 Autor Share Napisano 13 Września 2015 Chętnie popatrzę,u mnie na malowanie czeka G initial,to prawie F8 Jakie malowanko? Hejka jeśli chodzi o malowanie to klasyk dunkelgelb i biały.Tak naprawdą nie mam doświadczeniu z pojazdami w kamo zimowym więc nie wiadomo co wyjdzie z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 Września 2015 Share Napisano 13 Września 2015 To masz podobnie jak ja ;] Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 13 Września 2015 Share Napisano 13 Września 2015 No dobra,to wszyscy jesteśmy po jednych pieniądzach.A do zimowego kamo mam słabość, prawie jak fetysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 14 Września 2015 Autor Share Napisano 14 Września 2015 No dobra,to wszyscy jesteśmy po jednych pieniądzach.A do zimowego kamo mam słabość,prawie jak fetysz Zgadza się coś w nim jest i jak ma się umiejętności to można ciekawie te kamo zrobić a co u mnie wyjdzie to pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 15 Września 2015 Autor Share Napisano 15 Września 2015 Pozdrawiam i chce załączyć nowe foty mego dłubania i lepienia do kupy mego pierwszego stuga w mej krótkiej jak na razie karierze modelarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 Fotki rób na białym, czystym tle. Każdy warsztat tak wygląda, lecz bałagan na fotkach niewskazany. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 16 Października 2015 Autor Share Napisano 16 Października 2015 Przed moim niespodziewanym wyjazdem do Metzingen jeszcze zrobiłem parę fotek tego co zrobiłem ze swoim stugiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 Cicho sza w temacie i taka wrzutka z partyzanta. ;) Rewelacyjne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 16 Października 2015 Autor Share Napisano 16 Października 2015 Cicho sza w temacie i taka wrzutka z partyzanta. ;) Rewelacyjne malowanie. Bardzo dziękuje. A co do warsztatu to będą kłopociki właśnie się dowiedziałem ze mój powrót do kraju jest planowany na początek grudnia mam nadzieje ze wystarczy mi czasu na dokończenie. Stres mnie łapie bo planuje jeszcze takie tam klamoty i dwa figuranty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2015 Share Napisano 16 Października 2015 Słabe zdjęcia, ale z tego co widać wygląda dośc interesujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanczyslaw Napisano 17 Października 2015 Autor Share Napisano 17 Października 2015 Foty robione w locie przed samym wyjazdem z komórki jak wrócę to po robię z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi