bartek33365 Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2015 Jedyny mankament to połączenie górnej części kadłuba z resztą. Ok. Kalki nałożone, biały kolorek machnięty i obdrapany. Z efektu jestem nawet zadowolony jak na pierwszy raz choć wiem gdzie popełniłem błędy. Jak to wszytko wyglądało? A no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 No i elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Jak to wygląda ? Ano kolego szanowny bardzo elegancko to wygląda. Nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gisbern44 Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Ciekawy efekt uzyskałeś, chyba mój faworyt konkursowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Bajerancko! Lepiej niż u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2015 Dzięki Panowie. Nie myślałem, że się komuś będzie to podobać Tymczasem Jak jest na ukończeniu. Dostał wash, lakier matowy oraz kółka. Myślę, że następne foty będą w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Dmuchnąłeś mu za durami wydechowymi? Na pobielonym kadłubie ślady spalin powinny być dobrze widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2015 Nałożyłem pigment pędzelkiem. Jest widoczny ślad za rurami. Może za delikatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Pokaż jakieś zbliżenie. Ciężko ocenić na obecnych zdjęciach. Może rzeczywiście czepiam się na wyrost. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Na pierwszej fotce coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Udany. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi