Prowler27 Napisano 19 Września 2015 Share Napisano 19 Września 2015 Witam Przedstawiam wam mój nowy ukończony model. Jest to F-14B w malowaniu Grim Reapers VF-101. Do modelu dodałem blachy do wnętrza Eduarda i kalkomanie ModelMaker. Jeśli chodzi o podstawkę to kierowałem się tym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 słabe zdjęcia, ale model wydaje się być bardzo ciekawie utytłany. Spróbuj zrobić lepsze foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 20 Września 2015 Autor Share Napisano 20 Września 2015 Troche cieżko będzie ale coś napewno wykombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Przede wszystkim lepiej doświetl model, miałem ten sam problem co ty za ciemno masz. Nawet jak jest dobra lampa błyskowa taka od lustrzanki to przeważnie jest za mało. A model bardzo mi się podoba, zwłaszcza że to F-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 26 Września 2015 Autor Share Napisano 26 Września 2015 No i coś wykombinowałem Wielkie podziękowania dla Pana Wojtka za wykonanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 Dla mnie, jako początkującego, ładny model, bardzo mi się podoba. Muszę sobie kiedyś taki zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 Bardzo niczego sobie model, choć brudzenie trochę takie jakby chaotyczne, bez wyraźne go planu i celu, a szkoda. Podoba mi się za to malowanie, szare Tomcaty z tymi czarnymi statecznikami są bardzo seksowne. Fajnie się patrzy na ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 26 Września 2015 Share Napisano 26 Września 2015 Ładnie sklejony i niekiepsko pomalowany ten Kocurek. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 No, no... Robi wrażenie. Szczególnie podobają mi się skrzydła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 27 Września 2015 Autor Share Napisano 27 Września 2015 Dzięki za mile słowa:D brudzenie trochę takie jakby chaotyczne, bez wyraźne go planu i celu To fakt nie wiedziałem do końca jak podejść do tego brudzenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Naprawdę fajny tomcat, czy mi się wydaje czy był w Łasku w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 2 Października 2015 Autor Share Napisano 2 Października 2015 Był w Łasku w tym roku tylko nie miał podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 Był w Łasku w tym roku tylko nie miał podstawki Tak właśnie myślałem, było na czym zawiesić oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi