damien77 Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Figurka kupiona na Allegro,masakrycznie odlana,sporo czasu zajelo mi doprowadzenie jej do porzadku a i tak nie ma rewelalacji.Musze ja jeszcze polakierowac i czekam na cokol do niej,podstawka kupiona w sklepie scibor miniatures,maja bardzo fajne podstaweczki gdyby ktos szukal czegos dla siebie. Mam zamiar na swieta sprezentowac sobie nowy aparat i wtedy mam nadzieje zdjecia beda lepszej jakosci,pozdrawiam. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Witam. Tego typu figurki to nie moja bajka, wiec wypowiem się na temat malowania. Podoba mi się chelm, zakrwawione stylisko topora i tarcza. Popraw, bo bełt strzały nie pokrywa się chyba z grotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Fajny dzikus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 22 Września 2015 Autor Share Napisano 22 Września 2015 Dziadowski odlew to i strzala sie nie pokrywa z grotem,zobaczylem to dopiero jak juz wszystko bylo pomalowane i stwierdzilem ze nie bede szpachlowal i malowal na nowo bo to nie figurka na konkurs tylko treningowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Figurka jak z katalogu. Super malujesz. Zdjęcia są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Jakich farb dokładnie używałeś na ciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 23 Września 2015 Autor Share Napisano 23 Września 2015 Uzylem farb z zestawu Vallejo Game Air do malowania skory,zestaw zawiera farby dla dwoch roznych typow skory,ja wybralem ten dla kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Ładnie zmalowany. Wydaje mi się, że strzała jest za gruba. Hełm na pewno nieepokowy - częsty błąd w przedstawianiu Nordyków. Nie ogarniam podstawki... Trąci scenami z Tomb Raidera z 2013r... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 24 Września 2015 Autor Share Napisano 24 Września 2015 On jest taki bardziej fantasy,jak juz bedzie na podstawce to zmienie nazwe na jakas literacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Brawo - Bardzo dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi