smoker Napisano 13 Października 2015 Autor Share Napisano 13 Października 2015 Nie zrobię tego pojazdu ze zdjęcia bo on nie ma shurzenów ,a mój czołg musi je mieć bo są sexy No dobra wnętrze kremowe ale wnętrza włazów w dunkelgelb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 13 Października 2015 Share Napisano 13 Października 2015 Szkoda że nie "LUSTMOLCH". Wewnętrzna strona włazów w kolorze bazowym. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 27 Października 2015 Autor Share Napisano 27 Października 2015 Budowa prawie zakończona, oczywiście musi być na koniec zonka, lewarek nie chce wleźć przez mocowanie shurzenów, wkleiłem wszystko jak w instrukcji było ale jest takie inne mocowanie w zestawie (zdjęcie drugie) , czy mam to zamienić ? chyba jedyna opcja bo sam już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 No dobra, wszystko poklejone, gąsienice złożone, teraz ostatnie szlify, zmyć i malować, kupa roboty była przy tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 To maluj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 3 Listopada 2015 Autor Share Napisano 3 Listopada 2015 No i wstępnie zmalowane ,wieczorem detale powyciągam a jutro może kamo, podkład nie chciał się trzymać shurzenów więc psiknełem je epoksydowym w sprayu najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 3 Listopada 2015 Autor Share Napisano 3 Listopada 2015 Nie ma preshadingu, czarny podkład, później nato brown + dark yellow, dark yellow, dark yellow + deck tan. dark yellow + deck tan + flat white, zdjęć nie robiłem bo się spieszyłem z malowaniem póki czarownicy w domu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Wygląda ciekawie, jednak zastanawiam się jak będzie po reszcie zabiegów. Teraz kolor mi się podoba, ale może sciemnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 4 Listopada 2015 Autor Share Napisano 4 Listopada 2015 Tak ,5 warstw było, takie kamo własnie zmalowałem ,kilka wpadek było i rzygnął aerograf albo odkurz poszedł ale mogłem to bardziej spartolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 5 Listopada 2015 Autor Share Napisano 5 Listopada 2015 Trochę to zmieniłem ,chyba jest lepiej. Co myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Nie widzę za bardzo różnicy Ja bym zrobił pełne plamy zamiast kropeczek. Jak kropeczki to musiały by być o ostrych krawędziach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 5 Listopada 2015 Autor Share Napisano 5 Listopada 2015 No chyba muszę przemalować i zrobię większe plamy albo jakieś inne camo poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Ten odkurz to trochę za duży jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Może szablon wyciąć z niego namalować plamy? Tutaj są płaskie powierzchnie, to powinno być łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 15 Listopada 2015 Autor Share Napisano 15 Listopada 2015 Zmyłem i pomalowałem jeszcze raz, tak lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Na moje o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Teraz lepiej dużo niż z kropkami z ręki. W SUPER MODEL było pokazane jak taki kamo z krpek zrobic. Moge zdjecie zrobic i podeslac jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Samo malowanie dużo lepiej, ale fotki słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 16 Listopada 2015 Autor Share Napisano 16 Listopada 2015 Dzisiejszy postęp z prac malarskich. Chyba dam sobie spokój z malowaniem kamo z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Co cie skłoniło do przemalowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 16 Listopada 2015 Autor Share Napisano 16 Listopada 2015 Takie na odpieprz było to camo i model za ciemny był a to jest mój ulubiony czołg i ma mi się podobać, zmywanie farb tamiya idzie bardzo szybko więc to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi