author21 Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Jak zabezpieczasz kalki, to przejedź sidoluxem całą powierzchnię gdzie jest kalka, a nie tylko sama kalkę, wtedy się nie odznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 21 Września 2016 Autor Share Napisano 21 Września 2016 Jak zabezpieczasz kalki, to przejedź sidoluxem całą powierzchnię gdzie jest kalka, a nie tylko sama kalkę, wtedy się nie odznacza. Jeszcze sidoluxu nie kładłem bo mi się nie chciało i zrobię to jutro. Kalki położone bezpośrednio na sido a następnie zmiękczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 30 Września 2016 Autor Share Napisano 30 Września 2016 Ciąg dalszy i chyba będzie mat w następnych pracach. Miejscami powierzchnia jaka się wytworzyła zaskoczyła mnie - przednia płyta gdzie wytworzyło się ciekawe zabrudzenie powierzchni malarskiej. Jak to zrobiłem to nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Efekt bardzo ciekawy, ale zrób coś z oznaczeniami bo teraz to straszą swoją nowością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 1 Października 2016 Autor Share Napisano 1 Października 2016 Kalki właśnie postanowiły się nie brudzić pomimo maziania. Myślę że po macie brud już się na nich zatrzyma ale to za jakieś dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 28 Października 2016 Autor Share Napisano 28 Października 2016 Powolutku do przodu. Zaznaczam kalki są brudne i nie świecą się jak wiadomo co. Czystość jest efektem światła. Tłumik jeszcze będzie ulepszany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 28 Października 2016 Share Napisano 28 Października 2016 Tłumik moim zdaniem pięknie wyjdzie jeśli potraktujesz to co jest teraz jako bazę. Na to kolor bazowy i zdrapki do rudej. Tylko ja bym zostawił te rury najbardziej na dole w rudym a górę puszkę w zdrapkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Października 2016 Share Napisano 28 Października 2016 Malarsko mi się podoba, ale na tych twoich fotach to wygląda jakby wieża była z innego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 2 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2017 Koniec: Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi