michal0281 Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Model ktorego pech sie trzymal przez caly czas, zalapal sie na moja przerwe w modelikowaniu i w polowie sklejony 3 lata spedzil w szafie, do tego problemy z malowaniem, podstawka jedna wyladawala w koszu, druga tez mi klopotow narobila, finalnie co wyszlo mozna zobaczyc: Wlasciwie kiedy patrze na tego tygryska w gablotce to nawet oko cieszy, moze kiedys najdzie mnie wena i zrobie do niego jaeszcze raz podstawke taka z ktorej bede zadowolony. Pozdrawiam i dzieki za uwage . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solaris7813 Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Mi się wykonanie podoba. Jaką farbą gąski malowane? Co teraz? Mam nadzieję, że pytanie retoryczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 A to zdaje se stary zestaw Dragona Tiger Aces jest. Czy jakos tak... To jak dobrzepamietam na 50 rocznice D-Day wyszlo wiec lata temu. Nie oceniam technik ani merotoryki pojazdu. Figury trzyamaja sie kupy merytorycznie, dosc ladnie wyszlo Ci kamo- nie latwe w tej skali. Calosc jak dla mnie ladna tylko moze za malo zlachana jak dla mnie. Ale wedlug mnie masz byc z czego dumny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted October 4, 2015 Author Share Posted October 4, 2015 Dzieki Panowie -gaski malowane xf-84, na to xf52, nastepnie kursk ertch od ak wymieszane z pigmentami i zrobione z tego cos o konsystencji washa, i na koniec jeszcze raz xf-84, ale bardzo delikatnie, a zeby sie tam cos jeszcze swiecilo na metalowo to na koniec gun metal pigment wtarty -goscie tiger aces, a ten w wiezyczne dowodcy czolgu to koles z tego zestawu co smoker ma do swojej IVj (tylko czapke zmienilem) generalnie figsy takie srednie, dobrze by bylo przynajmniej glowy wymienic, no ale ja bylem za leniwy :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Całość mi się podoba, choć faktycznie podstawka w tej chwili nieco uboga i trzeba by ją poprawić. Merytoryczną ocenę zostawiam ekspertom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek 80 Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Fajny zimm,podoba mi się kamo,jedynego czego mi brakuję to jakiś uszkodzeń,ale to sprawa gustu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipa Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Trawa na tej glebie by się przydała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts