michal0281 Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 Model ktorego pech sie trzymal przez caly czas, zalapal sie na moja przerwe w modelikowaniu i w polowie sklejony 3 lata spedzil w szafie, do tego problemy z malowaniem, podstawka jedna wyladawala w koszu, druga tez mi klopotow narobila, finalnie co wyszlo mozna zobaczyc: Wlasciwie kiedy patrze na tego tygryska w gablotce to nawet oko cieszy, moze kiedys najdzie mnie wena i zrobie do niego jaeszcze raz podstawke taka z ktorej bede zadowolony. Pozdrawiam i dzieki za uwage . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 Mi się wykonanie podoba. Jaką farbą gąski malowane? Co teraz? Mam nadzieję, że pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 A to zdaje se stary zestaw Dragona Tiger Aces jest. Czy jakos tak... To jak dobrzepamietam na 50 rocznice D-Day wyszlo wiec lata temu. Nie oceniam technik ani merotoryki pojazdu. Figury trzyamaja sie kupy merytorycznie, dosc ladnie wyszlo Ci kamo- nie latwe w tej skali. Calosc jak dla mnie ladna tylko moze za malo zlachana jak dla mnie. Ale wedlug mnie masz byc z czego dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Października 2015 Autor Share Napisano 4 Października 2015 Dzieki Panowie -gaski malowane xf-84, na to xf52, nastepnie kursk ertch od ak wymieszane z pigmentami i zrobione z tego cos o konsystencji washa, i na koniec jeszcze raz xf-84, ale bardzo delikatnie, a zeby sie tam cos jeszcze swiecilo na metalowo to na koniec gun metal pigment wtarty -goscie tiger aces, a ten w wiezyczne dowodcy czolgu to koles z tego zestawu co smoker ma do swojej IVj (tylko czapke zmienilem) generalnie figsy takie srednie, dobrze by bylo przynajmniej glowy wymienic, no ale ja bylem za leniwy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Całość mi się podoba, choć faktycznie podstawka w tej chwili nieco uboga i trzeba by ją poprawić. Merytoryczną ocenę zostawiam ekspertom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Fajny zimm,podoba mi się kamo,jedynego czego mi brakuję to jakiś uszkodzeń,ale to sprawa gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Trawa na tej glebie by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi