krosto Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Witam, Jeden z ciekawszych patentów, które zaginęły w odmętach lamusa myśli inżynieryjnej. Miało być łatwiej i bezpieczniej dla powietrznej obserwacji, a wyszło że to nie ta potrzeba i nie ten moment w historii awiacji. Do budowy wykorzystałem szereg przeciwstawieństw: stary zestaw Edka i najnowsze silniki od small stuff models, niechęć do budowy od podstaw i chęć stworzenia repliki, brak czasu i naturalną potrzebę zamknięcia projektu. Efekty jak widać pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Temat bomba a wykonanie jeszcze lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Października 2015 Share Napisano 5 Października 2015 Sam nie wiem czy ta maszyna mi się podoba czy nie, ale model na pewno jest godzien pochwały, co niniejszym czynię Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Października 2015 Share Napisano 5 Października 2015 Zgodzę sę tutaj z kornikiem...ale model iście imponujący-PIĘKNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 5 Października 2015 Share Napisano 5 Października 2015 Piękny, podaj nazwę silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 5 Października 2015 Autor Share Napisano 5 Października 2015 Dzieki Panowie! Nie wiem, czy taki pajęczak może się podobać, nie ma pięknych linii, tylko rury i napęd:) Wykorzystałem Gnoma 9 od smallstuffa. pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Października 2015 Share Napisano 5 Października 2015 Pionierskie czasy mają swój urok. Nie miało wyglądać, miało działać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Brawo! Świetnie to wyszło z tymi silnikami, o niebo lepiej niż edkowe. A ten edek to iuz praktycznie nieosiagalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Jak dla mnie rewelacja! Silniki dodają mu uroku! Podglądałem na twojej stronie postępy. Efekt końcowy powala. Moim zdaniem jeden z najbardziej efektownych twoich modeli. Jest świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi