Mikele Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Pomijając już tę drobnostkę, że zestawowe wyglądają o niebo lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Te metalowe to po prostu kopia z Academy ze wszystkimi ich błędami. Ich jedyną funkcją jest większa wytrzymałość, na pewno nie merytoryczna poprawność. Skopiowali nawet ślady po wypychaczach. Ale i to jest bez sensu, bo przecież model nie jest z ołowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Powoli jeden krok do przodu, dwa do tyłu.... Może do 2050 skończę a już na bank szybciej obronię doktorat niż dokończę model ;) Zakupiłem taki oto drobiazg wraz z dodatkami znajdującymi się w środku Wyciąłem żywiczne elementy silnika oraz prysnąłem je testowo podkładem. Jak widać potrzebują odrobiny miłości, surfacera i papieru ściernego Wklejone wnęki podwozia oraz wyprowadzone wloty powietrza Kleiłem do górnej części kadłuba pionowe stateczniki Wycięte osłony dysz będę zamieniał na blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Przyjrzyj się dokładnie zdjęciom z epoki odnośnie anten na statecznikach i kadłubie, bo to się trochę zmieniało w czasie. Dawno temu: Mniej dawno temu i czasy obecne ;) Z tymi dodatkami z Edka i samym zestawem powinieneś na luzie zrobić model na górnym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 [...] Mniej dawno temu i czasy obecne ;) Z tymi dodatkami z Edka i samym zestawem powinieneś na luzie zrobić model na górnym zdjęciu. Eduard nie zawiera tej dużej anteny za kabiną, podstawy wraz z anteną GPS za fotelem oraz brakującego wyposażenia kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Dlatego ja o tym wyżej pisałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Doskonale znam braki zestawu Eduarda. Jak dla mnie i tak był/jest dość przydatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Tak jak pisal Mikele, z zestawem Eduarda zrobisz Smokera sprzed ostatniego doposazenia... Zauwazylem ze przykleiles staeczniki pionowe, mam rozumiec ze poziome wykonasz nieruchome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Nie bardzo rozumiem źródło pytania o ruchomość (poziomych) stateczników. OCZYWIŚCIE, że w modelu nie będzie można nimi poruszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Tą dużą antenę z tyłu posiada model Academy, nie jestem tylko pewien czy aby Academy nie dawało jej tylko w wersji AS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Doskonale znam braki zestawu Eduarda. Jak dla mnie i tak był/jest dość przydatny Absolutnie nie zarzucam braków w wiedzy, tak tylko pomóc chciałem A te dodatki z Edka to rzeczywiście piękna sprawa do poloników - mogliby je wydać jako osobny zestaw, zbyt na pewno by był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Niestety oficjalne stanowisko Eduarda jest takie, że nie będą sprzedawać tych dodatków do naszych wersji MIG-a jako osobnego zestawu. Nie rozumiem tej decyzji, ale zapytanie o powyższe zostało w moim imieniu do nich skierowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Niestety oficjalne stanowisko Eduarda jest takie, że nie będą sprzedawać tych dodatków do naszych wersji MIG-a jako osobnego zestawu.Nie rozumiem tej decyzji, ale zapytanie o powyższe zostało w moim imieniu do nich skierowane... Po prostu nie bawią się w konwersje do modeli innych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Nie bardzo rozumiem źródło pytania o ruchomość (poziomych) stateczników.OCZYWIŚCIE, że w modelu nie będzie można nimi poruszać... Pytalem poniewaz w tym modelu jest mozliwosc wykonania ruchomych statecznikow poziomych jak i klap glownych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi