Moses Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Pojawienie się małego szkraba w domu potrafi skutecznie odciągnąć od hobby. Na szczęście udało mi się wszystko tak poukładać aby mieć tą chwilkę na klejenie, więc wracam W tzw międzyczasie, miedzy panikowaniem, wymianą pieluch i nauką obsługi dziecka ukończyłem wreszcie dwustera AV-8B. Model ze starego Airfixa, malowany ModelMasterami oraz Xtra Colorami, z dodatkiem żywicznych foteli od chyba Pavli. Model przedstawia maszynę Dowódcy dywizjonu VMAT-203 w latach 1999-2001, stacjonującego w MCAS Cherry Point w Północnej Karolinie, Lt. Col. C.R. Myersa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Wygląda całkiem elegancko, ale mam zastrzeżenia. Po pierwsze bardzo się błyszczy - to celowe? Moim zdaniem lepiej by wyglądał matowy. Druga sprawa to chyba brak washa, albo go nie dostrzegam. Brakuje mi też odrobinę bardziej zdecydowanego brudzenia. Ale ogólnie model miły dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Października 2015 Autor Share Napisano 11 Października 2015 Jak patrzyłem na zdecia TAV-8 są one wykończone na półmat, tak też go wykończyłem. Wosza nie było gdzie dawać bo linie model ma wypukłe, ale jest Co do brudzenia, jak widać na zdjęciu oryginału, oprócz śladów za dyszami, nie ma co za bardzo brudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Mi sie bardzo podoba, ale mam pytanie do kabiny - to pudelkowa owiewka taka ladna? Bo przez moment myslalem, ze uzyles vacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Października 2015 Autor Share Napisano 11 Października 2015 Oprócz foteli wszystko jest zestawowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Ładnie wygląda ten Harrier. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Blenheim Mk IV - Airfix + tablica - Yahu 1/72 Mig-21PFM - R.V. Aircraft + kalka - Model Maker Decals 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi