sushi79 Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Witam. O to kolejny z moich modeli . I takie małe wyróżnienie z Model Show ktroe odbyly sie 17/10/2015 w Glasgow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Koleżko tu się wrzuca fotki modeli a nie z Nordic Trophy ;) kolejny raz pozamiatane, nic więcej dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Brak słów. Mega fajnie wszystko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Wyroznienie w pelni zasluzone! Ciagnik pierwsza klasa, moze czas na jakas solowke?? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 18 Października 2015 Share Napisano 18 Października 2015 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Co tu pisać niezły model jak zawsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 24 Października 2015 Share Napisano 24 Października 2015 Model pierwsza klasa. Gratuluję nagrody Ale wydaje mi się, że w tej galerii zdecydowanie brakuje zdjęć szczegółowych. Obserwowałem warsztat i napisze ci jasno i wyraźnie, że od samego początku Twoja praca stała na bardzo zaawansowanym poziomie. Ciągnik z zewnątrz - owszem robi wrażenie - ale nie mniejsze niż podwozie, wnętrze kabiny, silnik itd... Wg mnie to model na stronę główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 6 Września 2016 Autor Share Napisano 6 Września 2016 Witam. Kolejne wyróżnienie dla tego modelu , Tym razem złoty medal na The Capita Model Show w Edynburgu (Szkocja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 6 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 6 Września 2016 No Pięknie!!!! Gratuluję serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Gratulacje Wszystko tam zgarnąłeś Bo brąz dla Tygrysa był w tym samym konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Weżcie sushiemu zamknijcie ten jego warsztat!!. Bo po obejrzeniu czegokolwiek w Jego wykonaniu spać po nocach nie można !!!!!! A teraz poważnie, przepiękna robota Jak to mówią za Wielką Wodą : Good Job. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 22 Września 2016 Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migawka Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 A myślałem, że to zdjęcie prawdziwej Scanii ;) Dla mnie - bomba! Zresztą nagrody mówią same za siebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Felgi mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi