Pablo G. Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Witam, Puma Italeri z dodatkami Abera i lufą RB Model. Malowanie Pactra i Vallejo. Zapraszam do oglądania i komentowania. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 25 Października 2015 Mnie się podobuje , jak widać z starej poczciwej italki da się zrobić ładną Pumę. Mogłes nieco koła u podstawy zeszlifować bo tam ma nieco lewitujące wrażenie- tak +/- 2 mm Dodałbym tylko jeszcze zielska wszelakiego z racji rejonu działań i paskudników w powietrzu ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Października 2015 Share Napisano 26 Października 2015 Pięknie Ci wyszła. Niezafajdana , ale nie czyścioszka - to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października 2015 Share Napisano 26 Października 2015 Kolejny ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 26 Października 2015 Share Napisano 26 Października 2015 Bardzo ładnie. Starannie. Z wyczuciem. Jedynie zastanawiam się dlaczego koło zapasowe jest brudniejsze od reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 26 Października 2015 Share Napisano 26 Października 2015 Bo jest z tyłu i dostaje po twarzy całym syfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Października 2015 Share Napisano 26 Października 2015 to dlaczego bieżnik jest w nim wytarty? świeżo wymienione koło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 26 Października 2015 Czepiasz sie...enten, brudne bo ostatnie 50 km jechali w druga stronę, moze być? Puma wszak ma kierownice i wsio rawno w ktora jedzie Luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Powiedz mi jak składalność? Model bardzo fajnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 27 Października 2015 Autor Share Napisano 27 Października 2015 Witam, Dzięki za miłe słowa, cieszę się że się podoba. Jeśli chodzi o zapas to pomyślałem że osadza się na nim kurz z drogi, a koła na których pojazd się porusza wytracają w jakimś stopniu błoto i resztę syfu który się do nich przylepia. A o wytartym bieżniku nie pomyślałem, może być że świeżo wymienione Składalność modelu nie jest zła ale jest wiele nadlewek i przesunięć form do usunięcia, jak to stara italerka. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Ładnie zrobiony i pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Czepiasz sie...enten, brudne bo ostatnie 50 km jechali w druga stronę, moze być? Puma wszak ma kierownice i wsio rawno w ktora jedzie Luz a puma to miała dwie kierownice co nie zmienia faktu, że model dobrze wykonany i ślicznie stonowany w wykończeniu malarskim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Bardzo dużo "wyciągnąłeś" z dość prostego modelu Italeri, świetna robota . Jedyna rzecz, która mi się rzuca w oczy to troszkę za "grube" łączenie form na jarzmie działa. Szkoda, że nie pokazywałeś warsztatu, chyba, że mi umknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Zdjęcia mogłyby być ciut lepsze, bo model tego wart ( ściślej rzecz ujmując Twoje wykonanie). Mam pytanie:jakich to tajemnych farb użyłeś do malowania trzonków narzędzi? Proszę o tutorial step by step. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi