kalaruch Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Zgodnie z obietnicą przedstawiam żywiczny model Iskierki Bardzo ładnie oddane detale w żywicy, vacu osłona kabiny mnie troszkę przeraża ale sama przejrzystość vacu jest boska. Kalki ModelMaker'a dają sporo pola do manewru. Polecam model, naprawdę kawał czasu potu i krwi poszedł na zrobienie naszego rodzimego odrzutowca. A teraz parę fotek z pudła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 1. Jaka cena? 2. Czy możesz wrzucić zdjęcia detali silnika? Wygląda całkiem kusząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Niestety wersja Pro-Set kosztuje 340zl ale jest to wersja full wypas, wersja EZ-Set kosztuje 260zl ale nie zrobisz wysunietych klap, hamulcow itp... To juz indywidualne samemu trzeba sobie odpowiedziec czy to drogo czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 28 Października 2015 Autor Share Napisano 28 Października 2015 Mówisz - masz Cena 340 zł, za zestaw na full wypasie, bez silnika kosztuje chyba 260. Model wart swej ceny. Opracowany komputerowo więc nie będzie wtop ze spasowaniem. Mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Dzięki. Ciągle wygląda nieźle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Iskra ma się ukazać na święta, ma być to model w wersji "deluxe" czyli w jednym pudełku dwa modele plus dodatki żywiczne, blaszki i maski. Oczywiście żywica, blaszki i maski podwójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Dlaczego Armahobby w skali 1/48 nie wypuściła plastikowej Iskry, tak jak to zrobiła w skali 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Dlaczego Armahobby w skali 1/48 nie wypuściła plastikowej Iskry, tak jak to zrobiła w skali 1/72? Bo dopiero beda wypusczac w 1:72. Wszystko zwiazane jest niestety z duzymi kosztami z opracowaniem i wyprodukowaniem form. Wlasnie odebrali przesylke z maszyne i zaczna produkcje masowa... Malo jednak prawdopodobne jest zeby byla plastikowa Iskra w 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Dzięki, rzeczywiście dopiero wypuszczą. No to pozostaje kupić Iskrę żywiczną, a nawet dwie, utajniając zakup przed rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 To nie tak. Nie chodzi o to, żeby połowę miesięcznej pensji wydać na swoje zachcianki. Podejrzewam, że na dwa zestawy w plastiku było by mnie jeszcze jakoś stać. Niestety póki co to cena jest dla mnie zaporowe i pozostaje mi poślinienie się nad zdjęciami. Nie mam do nikogo pretensji. Każdą pracę trzeba cenić. Na razie jednak moje hobby musi się zadowalać modelami obcych konstrukcji o rząd wielkości tańszymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi