tata1963 Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Do 12-tego już blisko więc życzę powodzenia i dużo samozaparcia, a modele - jak je nazwał Solo - niszowe, bo polskich modeli polscy modelarze nie kleją. Dajesz Acan do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 5 Listopada 2015 Autor Share Napisano 5 Listopada 2015 Ja tam robię tylko polskie i tematów mi nie brakuje, jest jeszcze tego masa a już nieźle tego natłukłem Na razie to mi upadł i cały przód poszedł w pierdut :( Ale się nie poddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Nie to żebym krytykował, ale pośpiech w modelarstwie... No to nie jest dobra rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 5 Listopada 2015 Autor Share Napisano 5 Listopada 2015 Ale jaka adrenalina A tak na poważnie to czasami po prostu trzeba. stan na ten moment wygląda tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Jak to wszystko w tym tempie zrobisz i olinkujesz to... ja i idę lepić babki z piasku. PS. A co tam na zdjęciu z tyłu nieśmiało wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Tam jest FARMAN F-70, ale to w innym temacie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 \\\no to nowy dzień uuuuuu dziś nikt nie kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Od podstaw z drewna? Szacun. A ja się czasem denerwuje jak mam niespasowane plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 12 Listopada 2015 Autor Share Napisano 12 Listopada 2015 Nigdy więcej ZA GODZINKĘ WYSTAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Nie kibicuje... Jaaaasne... Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 15 Listopada 2015 Autor Share Napisano 15 Listopada 2015 Tak to wyszło na wystawie, ale jeszcze sporo pracy przy samym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Kolejny etap to drobne duperele na makietkę. Na początek beczki z paliwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 Teraz sanki aby było czym przewieźć te beczki z paliwem. Z braku lepszego pomysłu robię je z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 NO to dalszy etap. Najpierw postawiony na płozach. Burty i podłogę zrobiłem z wykałaczek tak jak na zdjęciu, najpierw sklejone, potem wyszlifowane a na końcu przycięte. I zamocowane burty, celowe z drobnymi szparami bo to mają być wiejskie sanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 W sumie myślałem że będzie to trudniejsze. Nie sądziłem że zajmie mi to jeden niedzielny wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Coraz lepiej, coraz lepiej... Czekam na wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 30 Listopada 2015 Autor Share Napisano 30 Listopada 2015 (edytowane) Dzięki.Zawsze można liczyć na dobre słowo od ciebie Tu masz prawie gotowe sanki. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 30 Listopada 2015 Share Napisano 30 Listopada 2015 Nie rozczarowujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 1 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2015 Pierwsza przymiarka do ekologicznego silnika przy moich saniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 1 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2015 No to dalsza "produkcja" silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 No to dalsza "produkcja" silnika No proszę, jaka ładna krowa A sanki oki!, tu powinienem to wpisać, a nie w LWS 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 1 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2015 HAHA wiec już widać że to krowa a nie kuń . Idę walczyć z nią dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Do usuniecia Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 A kobiete z gliny i zebra Adama bys ulepil...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 1 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2015 Jakby było trzeba Ale muszę jeszcze zrobić tytułowego bohatera tego tematu, czyli Pana Zimę, tez będzie ciekawie choć znacznie prościej bo jego wystrugam z pewnego Wikinga Na razie masz dalszy etap silnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi