Solo Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Na Allegro, tam je kupiłem: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=powerlux+5400+K&bmatch=s0-uni-1-4-1120 Ja używam teraz dwóch bodajże 60W i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Listopada 2015 Autor Share Napisano 27 Listopada 2015 Dzięki dokonam odpowiednich zakupów wezmę 85W moje model są nie co większe więc i rozstaw lamp będzie większy tak więc mocy potrzeba mi więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Myślę że starczy. Naturalnie i tak konieczny będzie statyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Listopada 2015 Autor Share Napisano 27 Listopada 2015 Ta firma ma całe zestawy, statyw, oprawka, parasolka i takie daw sobie zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Interesujące, możesz podać linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Listopada 2015 Autor Share Napisano 27 Listopada 2015 Proszę. http://allegro.pl/oswietlenie-ciagle-powerlux-400w-5400k-krakow-i5195441693.html I wydaje mi się że nawet cena jest przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 No tak, ale tam mowa o statywie do oświetlenia, a ja pisałem o statywie do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Listopada 2015 Autor Share Napisano 27 Listopada 2015 A to przeprasza, nie zrozumiałem. Statyw do aparatu już mam więc pozostaje tylko oświetlenie i rolka (bela) z tłem. W końcu tych fotek robi się sporo więc inwestycja nie pójdzie na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Też myślę o takich parasoleczkach. Dwa takie zestawy z nimi faktycznie sprawę mogłyby ładnie załatwić. Ok, umówmy się tak: jak je kupisz i przetestujesz, to daj znać jak to wygląda i czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 27 Listopada 2015 Share Napisano 27 Listopada 2015 Dobre są też namioty do fotografii bezcieniowej, ale taki wielki samolot raczej się nie zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Listopada 2015 Autor Share Napisano 27 Listopada 2015 O tak, to musiałby być klasyczna dwójka z przedsionkiem. Model tej wielkości wymaga sporo miejsca do fotografowania, muszę powiększyć mieszkanie. Żona zamówiła mi sporej wielkości podręczną szafkę trzymam tam graty potrzebne przy pracy z modelami a Su i tak ledwie się na niej mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi