jaxiu Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Na Pattonie schnie szpachlówka więc odkurzyłem przerwany ponad rok temu projekt (póki co kilka blaszek i zmontowana wanna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Siadam i patrzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 No to paczymy . Choć to nie jest konieczność, nie mniej jednak, polecam Ci zaopatrzyć się w zestaw " apgrejdujący " od AFV club, AF35S59. To kilka ramek, wyjętych z różnych odmian strykera, wsadzonych w jedno pudełko. Świetnie uzupełnia braki w zestawie Trumpka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 8 Listopada 2015 Autor Share Napisano 8 Listopada 2015 Dzięki Grzegorz za pomysł. Planowałem go co prawda prosto z pudła+kartony, pudła i inne akcesoria na wierzch (ale planowałem to jakieś 1,5 roku temu - zanim zobaczyłem Twojego Strykera - pewnie nie pójdę aż tak bardzo w zgodność i detale (niestety nie mam aż takich zasobów czasowych)). Na pewno zerknę co jest w tym zestawie od AFV. Nie jestem pewien czy ten zestaw będzie w stanie naprawić wszystkie mankamenty Trumpetera. Na pewno machnę mu antypoślizgi (czego wcześniej nie planowałem, ale tak mi się spodobało na Patonie, że wręcz szukam okazji, żeby je nakładać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 11 Listopada 2015 Autor Share Napisano 11 Listopada 2015 Mój pomysł na peryskop Generalnie kawałek do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Fajnie. Wysyp strykerów ma forum ostatnio. Ja mam od maja w kolejce swojego MGS ale czekam aż gdzieś dostępny będzie duży zestaw blaszek od Voyagera. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Listopada 2015 Autor Share Napisano 12 Listopada 2015 Pomysł z robieniem peryskopów ze wstążki - wszystko super - tylko wstążka się rozwarstwia przy odklejaniu taśmy maskującej. Czeka mnie zerwanie wszystkiego i przyklejenie samej błyszczącej warstwy wstążki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 15 Listopada 2015 Autor Share Napisano 15 Listopada 2015 Zdjęcie testwe ;) sprawdzam jak mi taptalk działa (wygląda, że działa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 Kawałek do przodu - jak dobrze pójdzie dzisiaj podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 Podkład zdobiony - jak to pięknie L4 służy hobby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Zielony podkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Zielony podkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Poszedł kolor - o dziwo nie zamalowałem preshadingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 23 Listopada 2015 Autor Share Napisano 23 Listopada 2015 Peryskopy ze wstążki i pierwsze w życiu użycie sidoluxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 Fajnie. Przyda mi się to przy budowie mojego egzemplarza. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 Bardzo ładnie. U mnie ten preshading troszkę zaginął pod zieloną farbą, ale to nic, już nie będę poprawiał. Masz dobre tempo, jeszcze mnie prześcigniesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Już nie będzie takiego tempa - koniec L4..., do pracy trzeba znów chodzić, firmę prowadzić bo sezon gwiazdkowy i jeszcze dzieckiem się zająć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Mi się za 4 dni drugi smyk urodzi , więc też trzeba będzie z modelami przystosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 25 Listopada 2015 Współczesne to nie moja bajka ale ładnie idzie... i jakoś Stryker mi się nie podoba wielkie toto... BTW no to gratulacje Grzegorz z okazji 2 pociechy ja mam szabas do połowy stycznia ;) potem, j/w Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Jej, ile śrubek, ile różnych miejsc do robienia efektów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Mi się za 4 dni drugi smyk urodzi , więc też trzeba będzie z modelami przystosować. Grzegorz gratulacje!!! Jej, ile śrubek, ile różnych miejsc do robienia efektów... Tylko Strykery generalnie są dośc mało złachane (patrząc po zdjęciach), więc z efektami będzie raczej spokojnie. Błoto, zacieki i niestety zero rdzy (a te śrubeczki aż się proszą, żeby coś z pod nich rdzawego pociekło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Eksperymentalne światła z folii aluminiowej. Na to dam żywicę i powinno być ok. Póki co wikol schnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Mi się za 4 dni drugi smyk urodzi , więc też trzeba będzie z modelami przystosować. Grzegorz gratulacje!!! iwo: Jej, ile śrubek, ile różnych miejsc do robienia efektów... Tylko Strykery generalnie są dośc mało złachane (patrząc po zdjęciach), więc z efektami będzie raczej spokojnie. Błoto, zacieki i niestety zero rdzy (a te śrubeczki aż się proszą, żeby coś z pod nich rdzawego pociekło). Co tam rzeczywistość, w kreujemy swoją Kilka razy chciałem wykonać czysty model, ale zawsze jakoś tak wychodziło, że król po kroku się utytlil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Sam nie wiem czy i się te lampy podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi