Tomek Mroczkowski Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Ehh, i weź tu zmaluj Twardego jak za każdym razem inne kolory. Trochę nieudolne maskowanie oznaczeń, widać stare farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Zbliża się 15 sierpnia więc niedługo popłynie morze farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Tylko jeśli takiej farby jak wyżej, to ja dziękuje. Co pół roku zmieniać barwy pojazdów to chyba przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Tomek, zdjęcia jak zawsze super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Tylko jeśli takiej farby jak wyżej, to ja dziękuje. Co pół roku zmieniać barwy pojazdów to chyba przesada Stara monowska zasada mówi - farna khaki kryje braki. Pan Rysiek z panem Władkiem malują tym co mają w magazynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Tomek, zdjęcia jak zawsze super. Staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 Ten sam Twardy co wyżej, tylko przemalowany (9BBKPanc): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareek Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Pytanie, gumowe nakładki na gąsienicach są tak zużyte czy ich nie ma i to powciskana ziemia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Są tak haniebnie zużyte. Dowódca wozu powinien dostać działę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Co do nakładek, niewiele pojazdów je ma. Poza tym szybciej się zużywają, co kilkaset km gąsienice trzeba zamieniać miejscami (jak koła w samochodzie) a same nakładki bardzo szybko się niszczą dlatego są w takim a nie innym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Wzruszająca historia. Jakoś w 60 tonowym A5 załogi sobie radzą z nakładkami, a za takie coś załoga kopała by okop na czołg gołymi rękami Śmierdzące lenie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Pancerniacy wolą twardziele na niezniszczalnych praktycznie gąsienicach od T-72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 3 Lipca 2015 Share Napisano 3 Lipca 2015 Powinni nimi jeszcze wieże poowijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Witam Kolegów mam pytanie odnosnie systemu przesyłu paliwa z beczek zewn, czy jest w Twardym taki sam jak w T72 czy przewody biegną jakos inaczej -szukam fotek Twardego z beczkami i słabo mi idzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 Tomek - fotki cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Sierpnia 2015 Share Napisano 13 Sierpnia 2015 To już pewnego rodzaju drugie hobby Będzie wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 No i jest, znienawidzicie mnie chyba za te zdjęcia Tym razem 200 zdjęć Twardziela, swoją drogą trafna nazwa, małe dzieci pukając w pancerz krzyczały "zobacz jaki twardy!" To już drugi Twardy malowany tak "egozotycznie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Wielkie dzięki za zdjęcia, bardzo się przydadzą przy modelu Mam zdjęcia tego wozu ze stycznia 2015 i kamo miał wtedy znacznie fajniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Jakby jakiś szczegół był potrzebny, zapraszam na PW! Ale terminy realizacji są dosyć długie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Ja wiem, że wam wiecznie mało PT-91 z 9 Braniewskiej Brygady Kawalerii Pancernej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 A kto widział pomalowanego WKM'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 WKM wymiata poniosło kogoś ale ciekawie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Nie wiem, chyba już za dużo tego Twardziela 9 Braniewska jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Ponownie Twardzioch, inne kolory tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi